Grav accident rutier la ieșirea din Capitală: trei morți, printre care un copil

Ultima actualizare:

    Un microbuz a czăut în DâmbovițaFoto: captură foto/Digi 24
Un microbuz a czăut în DâmbovițaFoto: captură foto/Digi 24

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de 13 spre 14 august la ieșirea din București. Trei persoane și-au pierdut viața, printre care și un copil, iar alți șase oameni au fost răniți, după ce microbuzul în care se aflau a căzut în Dâmbovița.

Accidentul s-a produs în jurul orei 3.30, la intersecția Splaiului Unirii cu Centura București, la ieșire către Autostrada Soarelui, precizează Digi 24. Șoferul microbuzului ar pierdut controlul volanului din cauza oboselii susțin martorii.

Până la sosirea pompierilor și a scafandrilor, oamenii de la fața locului au fost cei care au încercat să salveze victimele: „Nu s-a auzit decât o bubuitură mare și atât. Am scos patru persoane și la restul nu am putut să intrăm în apă.”

„M-am dus jos, am văzut că nu se poate scoate, că erau ușile blocate. Era o persoană jos, lungită pe bordură și era dânsa acolo. Țipa disperată”, declară martorii care au intervenit.

Potrivit medicului echipajului de urgență care a ajuns la fața locului, „două persoane au fost extrase cu leziuni incompatibile cu viața. Un copil a fost scos în stop cardio, s-a încercat resuscitarea, fără rezultat, celelalte victime au fost transportate la spital”.

image
image
image
image
image
image
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net