Groapa în care a murit polițistul care-l însoțea pe Oprea, acoperită

Ultima actualizare:
Joi, 22 octombrie, gropile erau acoperite
Joi, 22 octombrie, gropile erau acoperite

Locul accidentului de marți seară, 20 octombrie, în care a murit polițistul Bogdan Gigină, de la Brigada Rutieră, arăta complet schimbat la două zile după tragicul eveniment. Joi, gropile în care Gigină și-a găsit sfârșitul erau acoperite, iar asfaltul frumos nivelat. Doar câteva lumânări și fotografia polițistului care a însoțit coloana oficală a ministrului Gabriel Oprea mai aminteau de această poveste urâtă.

Strada  Știrbei Vodă din Capitală a fost plombată la scurt timp după accidentul cu urmări tragice de marți, 20 octombrie. Polițistul de la Brigada Rutieră Bogdan Gigină și-a pierdut atunci viața în timp ce deschidea drumul pentru ministrul Afacerilor Interne Gabriel Oprea. Pe o vreme ploioasă, polițistul s-a dezechilibrat cu motocicleta în prima din cele trei gropi, a căzut în cea de-a doua, iar trupul său a fost aruncat, din pricina violenței impactului, în cea de-a treia.

Fotografia polițistului Bogdan Gigină, la locul accidentului
Fotografia polițistului Bogdan Gigină, la locul accidentului

Martorii spun că gropile, săpate pentru o lucrare la rețeaua de gaze, erau superficial semnalizate, iar întunericul și ploaia le-au făcut greu de observat de către polițistul care primise ordin să se grăbească. Natura misiunii lui Bogdan Gigină a fost dezvăluit cu întârziere de autorități, abia după ce zvonurile că acesta ar fi deschis drumul pentru coloana oficială a ministrului Oprea au circulat în forumurile motocicliștilor.

Joi, un comunicat al Poliției Capitalei a confirmat ceea ce mai bine de 24 de ore doar s-a presupus. Polițistul însoțea coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea, care se deplasa se deplasa cu o viteză adaptată la condiţiile meteo şi de trafic existente, pe traseul Băneasa - Piaţa Presei Libere - Arcul de Triumf - Piaţa Charles de Gaulle Piaţa Victoriei - bulevardul Uranus - strada Ştirbei Vodă.

Tot joi, la locul accidentului puteau fi observate trei ”plombe” în asfalt, în locul gropilor ucigașe. Doar fotografia polițistului și câteva lumânări mai aminteau de tragicul eveniment.


    Fotografia polițistului Bogdan Gigină, la locul accidentuluifoto: Dorin Constanda
Fotografia polițistului Bogdan Gigină, la locul accidentuluifoto: Dorin Constanda

Trupul polițistului, depus la biserica Sf. Nicolae Udricani din Capitală

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net