Haos în București. Un TIR a avariat 11 mașini, după ce șoferul a pierdut controlul volanului

Ultima actualizare:

    Un TIR a avariat 11 autorisme în București, după ce șoferul acestuia a pierdut controlul volanului Foto: Captură Video Digi24
Un TIR a avariat 11 autorisme în București, după ce șoferul acestuia a pierdut controlul volanului Foto: Captură Video Digi24

Un accident care a blocat circulația din zonă a avut loc joi, 18 aprilie, pe şoseaua Giurgiului din Capitală, în sectorul 4 din Bucureşti, la Piaţa Sudului. Un șofer a pierdut controlul TIR-ului pe care îl conducea și a lovit în jur de 11 autoturisme parcate, în urma raportului efectuat de polițiștii ajunși la fața locului.

Din primele informații, se pare că cel ce conducea vehiculul a pierdut controlul volanului din cauza asfaltului umed și a neatenției, neadaptând viteza la condițiile de drum, iar haosul s-a dezlănțuit ulterior.

A fost stabilit, de asemenea, că șoferul nu era sub influența alcoolului. TIR-ul s-a oprit în cele din urmă în curtea unei case. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă pagubele materiale sunt însemnate, având în vedere avarierea celor 11 mașini.

În urma impactului toate acestea a fost distruse. Din cauza carambolului, circulaţia tramvaielor liniei 11 este restricţionată pe şoseaua Giurgiului, sensul de mers către strada Zeţarilor, potrivit Digi 24. Forțele de ordine ajunse la fața locului efectuează în continuare cercetări, pentru că este posibil să mai găsească și alte pagube.

Conform Adevarul.ro, în urma accidentului, o femeie ajuns la spital cu răni grave. Şoferul care a provocat accidentul a fost dus la Spitalul Bagdasar Arseni pentru a i se recolta probe biologice.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net