Hoţii au dat spargerea în 4 minute

Ultima actualizare:

    Hoţii ştiu că maşinile de  curierat sunt pline cu pachete valoroase
Hoţii ştiu că maşinile de curierat sunt pline cu pachete valoroase

Bucureştiul a devenit din ce în ce mai periculos. Hoţii te pândesc la orice colţ de stradă şi dau spargeri după spargeri în doar câteva minute. Au aflat-o pe pielea lor curierii, care sunt mai nou ţinta lor.

Urmăresc maşinile firmelor de curierat, iar atunci când şoferul coboară ca să livreze marfa unui client, atacă. Sunt hoţii care s-au specializat în spargerea acestor tipuri de maşini, în care ştiu sigur că dau peste colete cu obiecte valoroase. Mihai Tănase, 40 de ani, a avut parte de un şoc, atunci când a revenit de la adresă şi a văzut că maşina tocmai îi fusese spartă.

”Era ora 9.00, am urcat pe scări la etajul al doilea al unui bloc din cartierul Crângaşi, unde trebuia să livrez un pachet. În patru minute eram deja la maşină, însă, hoţii au avut timp să spargă butucul şi să plece cu un televizor şi o placă video, paguba fiind de 2.300 de lei. Am sunat la 112, au venit poliţiştii au luat amprente, iar dosarul este în lucru la Secţia 20. Oamenii legii spun că au câte zece cazuri de furturi în zonă şi că nu fac faţă cu un singur echipaj de patrulare”, a declarat, pentru Click!, curierul păgubit. La doar trei zile distanţă, tot în zona Crângaşi, omul a dat cu ochii de un bărbat în jurul vârstei de 30 de ani, care-i forţa uşa autovehicului.

”Avea o şapcă pe cap şi nu i-am putut vedea faţa. Un bărbat a strigat la el şi a fugit. Maşina era goală de data asta şi nu a avut ce să fure”, şi-a continuat curierul povestea. În urmă cu două zile, un alt coleg a fost ţinta hoţilor. În timp ce livra un pachet, aceştia i-au forţat uşa maşinii, dar nu au apucat să o deschidă. Click! a aflat de la reprezentanţii Poliţiei Capitalei că de la începutul anului şi până în prezent au avut loc 2.760 de furturi din auto. Aşa că nu vă miraţi dacă atunci când aveţi de primit un pachet, curierul vă roagă să coborâţi să-l luaţi şi nu mai vine cu el direct la uşă. 

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net