Incendiu în cartierul Chitila din București. Două case au ars, iar locuitorii unui bloc au fost evacuați

Ultima actualizare:

    Două case din Chitila au ars în urma unui incendiu izbucnit marți dimineață, 4 august
Două case din Chitila au ars în urma unui incendiu izbucnit marți dimineață, 4 august

În dimineața zilei de marți, 4 august, un incendiu a izbucnit în cartierul Chitila din Capitală. Două case au ars, iar cei doi 22 de locuitori ai unui bloc din vecinătate au fost evacuați de urgență.

”În această dimineaţă am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă P+1+M din Şoseaua Chitilei, sector 1.  Primele forţe ajunse la caz au comunicat că incendiul a afectat în mare proporţie această clădire şi s-a extins la o altă locuinţă P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga şi la un bloc de tip P+3. Au fost luate măsuri pentru evacuarea imediată a locatarilor din bloc, 22  de persoane, din care 9 au fost evaluate medical, fără a avea probleme deosebite”, a anunțat ISU Bucureşti - Ilfov. 

Un factor care a favorizat extinderea rapidă este reprezentat de faptul că aceste locuinţe şi anexele acestora sunt lipite între ele.  La intervenţie au fost utilizate 14 autospeciale de stingere, 2 ambulanţe SMURD, o maşină de descarcerare, două autoscări. 

Suprafața totală afectată de flăcări este de 400 metri pătrați.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net