Incendiu la Ministerul Afacerilor Interne. Trei autospeciale au intervenit de urgenţă

Ultima actualizare:

    Un incendiu a izbucnit joi dimineaţa la sediul MAI
Un incendiu a izbucnit joi dimineaţa la sediul MAI

Un incendiu a izbucnit joi dimineaţă, 22 august, într-o cameră a corpului A1 al sediului Ministerului Afacerilor Interne (MAI) situat în Piaţa Revoluţiei din Capitală. Trei autospeciale de pompieri au fost trimise la faţa locului pentru a interveni, potrivit comunicatului emis de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov a declarat că un incendiu a izbucnit, joi dimineață, într-o cameră a corpului A1 a sediului Ministerului Afacerilor Interne (MAI) situat în Piața Revoluției din Capitală. La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, o autoscară, două ambulanţe şi o maşină dotată cu echipament de descarcerare. În plus, curentul din întreaga clădire a fost întrerupt pe tot parcursul intervenţiei pentru a securiza operaţiunea.

Surse din cadrul MAI au precizat pentru Mediafax că la un birou de la etajul 6 s-a semnalat fum în interior. Pompierul de serviciu a intervenit, dar, conform procedurii , a anunțat și Inspectoratul pentru Situații de Urgență București Ilfov. Din fericire, nu au existat persoane care să acuze probleme medicale şi care să necesite îngrijirile echipajelor sosite la sediul MAI.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net