Incendiu "Matei Balș". Care este starea pacienților transferați

Ultima actualizare:

    Incendiul de la "Matei Balș" a făcut cinci victime. 24 de echipaje de pompieri au intervenit pentru a-l lichida Sursă foto: Inquam Photos
Incendiul de la "Matei Balș" a făcut cinci victime. 24 de echipaje de pompieri au intervenit pentru a-l lichida Sursă foto: Inquam Photos

Incendiul de la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș", produs în dimineața zilei de vineri, 29 ianuarie, a fost unul puternic, iar pacienții evacuați au fost transferați către alte unități medicale pentru a primi îngrijirile necesare. Iată care este starea lor.

Starea pacienților este în curs de actualizare în funcție de investigațiile aflate în derulare în fiecare spital în care au fost transferați pacienții. În funcție de rezultatele investigațiilor atunci când este necesar pacienții pot fi transferați între unitățile sanitare din București.

Un al cincilea pacient din saloanele care au ars vineri la Institutul ”Matei Balş” din Capitală a decedat. Ministrul de Interne, Lucian Bode, a confirmat faptul că un cadavru a fost găsit carbonizat în baie.

  • 11 pacienți la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” din București Toți pacienții sunt stabili, dependenți de oxigen pe mască.
  • 5 pacienți la Spitalul Universitar de Urgență din București Un pacient intubat de la intoxicație cu fum, ceilalți 4 stabili.
  • 6 pacienți la Spitalul Universitar de Urgență „Elias”. Toți sunt cu oxigen pe mască, stabili.
  • 4 pacienți la Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” Un pacient pe ATI, oxigen pe mască. Așteaptă încă doi pacienți de la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni.
  • 5 pacienți la Sf. Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon” 4 pacienți în ATI cu oxigen pe mască și unul pe CPAP.
  • 4 pacienți la Spitalul Militar Central, 2 pacienti stabili la -ROL 2 Un pacient intubat ATI în spital Un pacient stabil in ATI.
  • 3 pacienți la Spitalul „Witting”; Trei pacienți stabili conștienți, Cel de - al patrulea adus in aceasta unitate a fost transferat la Spitalul Militar Central
  • 4 pacienți la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”Doi în ATI cu oxigen pe mască.
  • 1 pacient la Spitalul MAI „Dimitrie Gerota”; Un pacient intubat.
  • 3 pacienti la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” stabili Un pacient a fost transferat la Spitalul Monza si alti 2 pacienți urmeaza a fi transferati la Spitalul V Babeș.
  • 7 pacienți la Spitalul de Urgență Floreasca 6 pacienți stabili 1 pacient decedat (este cel care a avut nevoie de resuscitare - a patra victimă).
image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net