Incendiu puternic în centrul Capitalei. Nu sunt răniți

Ultima actualizare:

    FOTO: ISU București-Ilfov
FOTO: ISU București-Ilfov

Un apartamentul de la etajul al treilea dintr-un bloc din Capitală a luat foc. Proprietarul era în casă, dar nu este rănit.

Un incendiu puternic  a avut loc în centrul Capitalei. Un apartament de la etajul trei al unui bloc din strada Radu Beller, din cartierul Dorobanți,  a fost cuprins de flăcări, informează ISU București-Ilfov.

Incendiul s-a manifestat violent, iar patru echipaje ale pompierilor sunt la fața locului. O cantitate foarte de mare de fum a fost degajată de acest incendiu.

Pompierii au evacuat locatarii și au început să lichideze flăcările, care s-a manifestat cu o violență foarte mare. A existat pericolul de a se propaga și la alte apartamente. Pompierii au acționat atât din interior, de pe scara blocului, cât și din exterior, cu ajutorul unei autoscări. Nu există persoane rănite în acest moment. O singură persoană expusă la fum se află în ambulanţa SMURD, unde i se administrează oxigen prin mască.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net