Un incendiu a izbucnit miercuri dimineața, la etajul întâi al unei clădiri aflate pe strada Drumul Leordeni din București. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit decedat într-una dintre camere, iar alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.


În dimineața de miercuri, 31 martie,, ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la etajul întâi al unei clădiri, în str. Drumul Leordeni.

La momentul sosirii echipelor de intervenție s-a procedat la realizarea dispozitivelor pentru căutarea posibilelor victime, respectiv pentru stingerea incendiului. Construcția era compartimentată, iar incendiul s-a manifestat cu flacără și a afectat 3 camere, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Pompierii au identificat o victimă: un bărbat în vârstă de 50 de ani, carbonizat într-una dintre camerelele imobilului. Echipajele SMURD au acordat primul ajutor unui bărbat cu expunere la fum, respectiv unei alte victime, care prezenta un atac de panică, fără a se impune transportul acestora la spital.

La fața locului au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, respectiv trei echipaje SMURD.

 
 
Loading...