Incendiu puternic la un bloc în curs de reabilitare termică din Sectorul 5

Ultima actualizare:

    Pompierii intervin cu 10 autospeciale pentru stingerea incendiului
Pompierii intervin cu 10 autospeciale pentru stingerea incendiului

Un incendiu de proporţii a izbucnit, miercuri, la un bloc de pe Calea Rahovei din Bucureşti, iar pompierii intervin cu 10 autospeciale. S-au constituit echipe pentru căutarea și evacuarea locatarilor.

UPDATE 13.30 Incendiul a fost localizat. Pentru stingerea acestuia au fost mobilizate 20 de autospeciale și trei autoscări. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale.

UPDATE 13.15 38 de locatari au fost evacuați. 7 persoane au avut nevoie de primul ajutor. Doi pompieri cu expunere la fum au fost transportați la Spitalul Floreasca, ambii fiind în stare de conștiență. 

Un polițist local, cu o tăietură la nivelul unuia dintre brațe, conștient, a primit îngrijiri medicale la fața loclului. Starea sa este una bună și nu necesită transport la spital. 

UPDATE 12.20 Incendiul nu mai arde cu flacără, iar pompierii acționează atât din interior, cât și din exterior. 

Pompierii anunţă că trei locatari au fost expuşi la fum şi au primit îngrijirile medicilor. Este vorba despre un bărbat de 65 de ani, o femeie de 84 de ani şi o fetiţă de 10 ani. Bărbatul şi apărţinătorii fetiţei au refuzat transportul la spital. Femeia de 84 de ani va fi dusă la Spitalul Universitar. 

”Unui pompier cu uşoară expunere la fum i se acordă primul ajutor în ambulanţa SMURD. Este conştient”, au mai precizat pompierii. 

UPDATE 11.50 Brigada Rutieră anunță că a fost sesizată prin numărul 112, în jurul orei 11.00, despre producerea incendiului. La acest moment sunt restricții de circulație pe Calea Rahovei, dinspre Str. Buzoieni către Str. Mihail Sebastian.

„În jurul orei 11.10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că s-a produs un incendiu la un imobil situat pe Calea Rahovei 325. La fața locului intervin polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea facilitării accesului pompierilor în zona respectiva, precum și pentru fluidizarea traficului rutier.

 În acest moment sunt aplicate restricții pe Calea Rahovei, dinspre Str. Buzoieni către Str. Mihail Sebastian”, a anunțat Brigada Rutieră.

Pompierii intervin miercuri, 11 august, la un bloc din Calea Rahovei, nr. 325, ale cărui fațade au luat foc în timpul reabilitării termice, anunță ISU București-Ilfov. Blocul de apartamente din Sectorul 5 are 3 scări și 10 etaje, iar intervenția salvatorilor este una dificilă din cauza valorilor ridicate de trafic din zonă. „Au fost constituite echipe de căutare-salvare pentru evacuarea locatarilor”, mai transmit autoritățile.


    Sursă foto: ISU București-Ilfov
Sursă foto: ISU București-Ilfov

Fațada din spate este cuprinsă în totalitate de flăcări. Pe latura frontală, incendiul se manifestă până la etajul doi. Pompierii de la fața locului acționează 10 autospeciale de stingere și 3 autoscări.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net