Incendiu violent la un depozit de plastic din Afumaţi. Cetățenii, avertizați prin RO-Alert

Ultima actualizare:

    Un incendiu a izbucnit, vineri, la un depozit de PET-uri din localitatea Afumaţifoto: News.ro
Un incendiu a izbucnit, vineri, la un depozit de PET-uri din localitatea Afumaţifoto: News.ro

Un incendiu a izbucnit, vineri, 27 decembrie, la un depozit de PET-uri din localitatea Afumaţi, iar pompierii intervin cu 25 de autospeciale. Focul a cuprins o hală de 4.000 de metri pătraţi şi a fost localizat. Pompierii intervin din exterior, întrucât hala metalică se poate prăbuşi. De altfel, unul dintre pereţi s-a prăbuşit în interior. ISU Bucureşti-Ilfov a transmis un mesaj RO-Alert.

”Incendiu la depozit în localitatea Afumaţi. Arde aproximativ 80% dintr-o suprafaţă de cca 4.000 mp”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. Sursa citată a precizat că se intervine cu 14 autospeciale de stingere, patru autoscări, două echipaje de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În interior sunt depozitate materiale de tip PET.

ISU Bucureşti-Ilfov a transmis un mesaj RO-Alert şi cere populaţiei să permită accesul autospecialelor şi să se ferească de fum. 

Ulterior, ISU Bucureşti-Ilfov a precizat că efectivele au fost suplimentate, intervenindu-se cu 25 de autospeciale şi echipajul CRBN, care verifică dacă s-au emanat susbstanţe toxice în atmosferă. 

Intervenţia pompierilor este dificilă, din cauza suprafeţei mari, dar şi din cauza halei metalice care se poate prăbuşi. De altfel, unul dintre pereţi s-a prăbuşit în interior, iar pompierii intervin doar de afară pentru localizarea incendiului. Pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi lucrează pentru stingere, dar operaţiunea va fi de durată. 

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net