Primăria Capitalei a anunțat că a început astăzi, 4 octombrie, al cincilea tratament de deratizare. Se va pune otravă pe toate spațiile verzi și terenurile aflate în proprietatea instituțiilor locale, precum și pe terenurile aferente depourilor STB. Acțiunea va dura până la finele lunii.


În aceeași perioadă, 4-31 octombrie, se va aplica și al doilea tratament de deratizare în spațiile interioare ale clădirilor care aparțin instituțiilor publice, în subsoluri și în spațiile tehnice, de producție și supraterane ale acestora.

A început al cincilea tratament de deratizare în Capitală. Spațiile unde se pune otravă împotriva șobolanilor

Totodată, continuă activitățile de deratizare, care se desfășoară conform calendarului stabilit, în toate subsolurile blocurilor de locuințe.

otrava-sobolani.jpg

Otrava pentru șobolani care se pune în spațiile unde se face deratizarea
Otrava pentru șobolani care se pune în spațiile unde se face deratizarea

Pentru tratamentele de deratizare pe spațiile exterioare se folosește substanța Racumin Paste, care este amplasată în stații de intoxicare din PVC.

Se deratizează și în subsolurile blocurilor 

Pentru tratamentele din spațiile interioare, subsoluri și rețele de termoficare se folosește substanța Agrorat Vax Blocks.

Compania Municipală Eco Igienizare București poate fi contactată la numărul de Dispecerat 24/24 - 0752.041.898 și pe adresa de mail  sesizări@cmeib.ro pentru sesizări și reclamații.

 

 

 
 
Loading...