A început cel mai mare târg educațional pentru elevii bucureșteni. Sunt prezentate 94 de licee

Ultima actualizare:

    Târgul educațional pentru elevii bucureșteni este anul acesta în variantă virtuală Fotografii: Primăria Capitalei
Târgul educațional pentru elevii bucureșteni este anul acesta în variantă virtuală Fotografii: Primăria Capitalei

Cel mai mare târg virtual educațional a început ieri pentru toți elevii bucureșteni! În cadrul evenimentului sunt prezentate, până a sfrșitul săptămânii, 94 de licee.

Primăria Capitalei, prin Proedus, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București a inaugurat, ieri, 8 iunie, Târgul Oferta Educațională (TOE), ce se va derula până pe 13 iunie 2020.

Ajuns la cea de-a XXI-a ediție, târgul este acum online, pentru a prezenta tuturor elevilor de gimnaziu oferta educațională a liceelor. Vorbim despre  o abordare nouă, modernă, bazată pe componenta tehnologică.

Elevii vor putea să interacționeze live cu profesorii, elevii, reprezentanții Consiliului Elevilor și directorii din liceele lor favorite, zilnic între 10.00 -17.00.

Anul acesta, la TOE vor fi prezente 94 de licee din București, ce pun la dispoziția elevilor, filme de prezentare și informații utile (medii de admitere, cifră de școlarizare, activităti curriculare și extracurriculare, premii, burse, titluri obținute).

Elevii au acces la sălile de clasă, laboratoare și alte structuri ale liceelor prin intermediul tururilor virtuale 360
Elevii au acces la sălile de clasă, laboratoare și alte structuri ale liceelor prin intermediul tururilor virtuale 360

Copiii au acces la sălile de clasă, laboratoare și alte structuri ale liceelor prin intermediul tururilor virtuale 360. Ca în fiecare an, TOE oferă și o componentă de învățare și dezvoltare personală.

Elevii vor putea participa, live, la sesiuni de consiliere și orientare în carieră, în fiecare zi, pe toată desfășurarea târgului, între ora 11.00 -14:00.

Totodată, elevii bucureșteni pot participa și la competiții online de fotbal FIFA2020, respectiv baschet 3x3 NBA2K20. Înscrierile se fac pe platforma: https://toe.hubproedus.ro/regulament-gaming. Astăzi, 9 iunie, este ultima zi.  

Toate informațiile despre târg vor putea fi accesate pe: www.toe.hubproedus.ro. Chat-ul va fi disponibil, zilnic, în intervalul orar 11.00 -16.00.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/targul-de-oferte-educationale-se-va-desfasura-online-iti-alegi-liceul-printr-un-tur

https://www.click.ro/news/national/iohannis-vrea-prelungirea-starii-de-alerta-din-15-iunie-se-redeschid-cresele-piscinele

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net