Avem patru zile la dispoziție ca să ne vaccinăm împotriva Covid-19. De astăzi, 22 octombrie, a început ”Maratonul vaccinării pentru viață” în toate sectoarele din București. Iată centrele care sunt deschise non-stop!


În perioada 22- 25 octombrie, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV), împreună cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, DSP București, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Primăria Generală a Capitalei și Ministerul Culturii, organizează o amplă acțiune de vaccinare în 6 centre din Capitală, câte unul în fiecare sector.

Dacă lucrezi până seara târziu sau ai toată ziua ocupată, te poți prezenta a vaccinare și în timpul nopții. Toate centrele cuprinse în ”Maratonul Vaccinării pentru Viață” sunt deschise non-stop.

A început ”Maratonul Vaccinării pentru Viață”. Iată centrele care sunt deschise non-stop!

Lista completă a centrelor care participă la campanie, precum și a serurilor ce pot fi administrate în fiecare dintre acestea.

  • Sector 1: Romexpo (Bd. Mărășești 65-67) - 8 fluxuri (4 Pfizer, 1 Moderna, 3 Janssen);
  • Sector 2: Circul Metropolitan (Aleea Circului, nr.15) - 7 fluxuri (3 Pfizer, 3 Janssen, 1 AstraZeneca);
  • Sector3: Biblioteca Națională (B-dul Unirii, nr.22) - 10 fluxuri (5 Pfizer, 1 Moderna, 4 Janssen);
  • Sector4: Palatul Copiilor (B-dul Tineretului, nr.53) - 15 fluxuri (8 Pfizer, 2 Moderna, 5 Janssen);
  • Sector 5: Liberty Mall/ Centrul Sf. Andrei (Strada Progresului 151-171) - 5 fluxuri (4 Pfizer, 1 Janssen);
  • Sector 6: Clubul Seniorilor/ „Mihai Eminescu” (Calea Plevnei nr. 234) - 4 fluxuri (2 Pfizer, 1 Janssen).

Cine se pote vaccina la ”Maratonul Vaccinării pentru Viață”

La activitățile de vaccinare pot participa toate categoriile eligibile (vârsta 12+) pentru administrarea dozei 1, dozei 2, dozei 3, conform instrucțiunilor CNCAV.

Procesul de vaccinare pentru persoanele planificate în aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor deja existente.

Campania este menită să promoveze beneficiile și importanța vaccinării împotriva Covid-19, inclusiv pentru femeile însărcinate, într-un moment extrem de dificil din punct de vedere epidemiologic pentru întreaga țară și poate constitui un punct de pornire pentru acțiuni similare la nivel național.

 

Citește și: 

STB anunță că 14 linii de transport vor circula nonstop pentru Maratonul Vaccinării de la sfârșitul săptămânii

Maratoanele vaccinării de weekend prind cel mai bine la români

 
 
Loading...