Etapa a II-a de vaccinare a început și în sectorul 6 al Capitalei. Astfel că, de la primele ore ale dimineții, oamenii au venit mai devreme și așteptat la coadă ca să intre la centrul din Calea Plevnei, acolo unde s-au programat.


La o săptămână de la autorizarea centrului de către DSP București, Clubul Seniorilor ”Mihai Eminescu”, aflat în Calea Plevnei, a fost luat cu asalt de către cei care vor să vaccineze anti Covid-19, în etapa a II-a.

persoane-vaccinate-in-sectorul-6.jpg

În această dimineață, s-au vaccinat, în special, persoane vârstnice
În această dimineață, s-au vaccinat, în special, persoane vârstnice

Sunt vârstnici, bolnavi cronici, dar angajați din insituțiile cheie ale statului.

A început vaccinarea în sectorul 6. Oamenii stau la coadă

”În această dimineață au sosit vaccinurile la centrul de vaccinare organizat de către Primăria Sectorului 6 in Calea Plevnei. Vaccinarea deja a început, se desfășoară in condiții normale. Oamenii cu care am vorbit sunt mulțumiți de cum se prezintă centrul. În acest moment s-a format o coadă de mărime medie si pentru că persoanele programate au sosit mai devreme, chiar și cu o oră și jumătate mai devreme față de ora programării. În ceea ce mă privește, mă bucură enorm dorința oamenilor de a se vaccina si ca au încredere în soluțiile date de știință si nu se uită la prostiile debitate de antivaxeri și adepți ai teoriilor conspirației”, a transmis Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6.  

Centrul de vaccinare are șase puncte de imunizare

Centrul de imunizare de la  Clubul Seniorilor ”Mihai Eminescu” are șase puncte de vaccinare, iar în sector mai există alte cinci spații puse la dispoziție de clinicile private.

vaccin-adus-de-armata.jpg

Cutia cu vaccinuri a fost adusă la centrul din sectorul 6 de militari
Cutia cu vaccinuri a fost adusă la centrul din sectorul 6 de militari

Dar cum dozele de vaccin sunt puține, aceste centre nu sunt deocamdată folosite. Toate se află în cartierul Militari. Edilul spune că în etapa a III-a de vaccinare va ma fi unul și în Drumul Taberei.

 

Citește și: 

DSP a găsit șase centre de vaccinare în sectorul 6. Primarul Ciprian Ciuciu: ”În Drumul Taberei nu este nici unul”

Veste bună! Miercuri se deschid primele două centre de vaccinare de la Romexpo

 

 
 
Loading...