întreținerea timp

Ultima actualizare:

    La concurs pot participa  locatarii care au  plăţile făcute la zi
La concurs pot participa locatarii care au plăţile făcute la zi

Au găsit soluţia să îi facă pe locatari să-şi plătească la timp întreţinerea. Reprezentanţii societăţii Termoservice, din Iaşi, organizează o tombolă cu premii extrem de tentante. Tot ce trebuie să faci ca să participi este să fi cu plata facturilor la zi.

Ieşenii se pot înscrie la tombolă până pe data de 1 mai 2015, timp în care vor fi afişate facturile cu cheltuielile de întreţinere pentru lunile ianuarie, februarie şi martie. Fiecare proprietar sau chiriaş care poate dovedi că foloseşte un apartament aflat în subordinea societăţii de tremoficare se poate înscrie pentru concurs. Acesta trebuie să facă plăţi cumulate de minimum 300 de lei la plata întreţinerii.

Conducerea societăţii ieşene susţine că este vorba de o campanie de fidelizare a clienţilor săi, iar pe de altă parte oamenii sunt încurajaţi să-şi achite la timp facturile la întreţinere. Premiile sunt importante: un weekend în regim all inclusive pentru două persoane la munte, în perioada 15-17 mai 2015, în staţiunea Gura Humorului, două bilete la concertul Andre Rieu din Bucureşti, pentru data de 6 iunie şi o cină romantică pentru două persoane la Restaurantul Unirea-Panoramic din oraş. Tragerea la sorţi va avea loc în data de 4 mai 2015 şi va fi transmisă în direct la un post de radio local.

Premiaţi cu tablete că au plătit taxele în prima zi

Bucureștenii din sectorul 4 au fost recompensați de edilul Cristian Popescu-Piedone cu tabelete performante și televizoare color fiindcă și-au plătit taxele locale în prima zi. Trei norocoși au fost selectați prin tragere la sorți, la jumătatea lunii ianuarie. Spre bucuria lor, cei trei contribuabili au fost scutiți de la plata impozitelor locale pentru anul 2016.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net