Jaf demn de filmele de la Hollywood în Capitală! Un hoț a intrat în locuință coborând cu frânghia de pe acoperișul blocului

Ultima actualizare:

    foto: arhiva Click!
foto: arhiva Click!

Doi bărbaţi au pătruns într-un apartament din sectorul 2 al Capitalei, furând mai multe bunuri din respectiva locuință, unul dintre ei coborând pe frânghie de pe acoperişul blocului, exact ca în filme.

Aceștia au imobilizat-o pe persoana care se afla în casă şi au furat bunuri şi bani în valoare de 13.000 de lei, spunându-i ulterior victimei că sunt polițiști.

Jaf ca în filme în sectorul 2 al Capitalei

Potrivit Poliției Capitalei, vineri, 18 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității au dus la audieri doi bărbați suspectați de tâlhărie calificată. Ulterior, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.Conform sursei citate, în 29 iunie unul dintre bărbați a pătruns într-un apartament din sectorul 2, profitând de faptul că ușa era deschisă. Totodată, celălat ar fi pătruns concomitent în locuință coborând în rapel pe o frânghie fixată pe acoperișul blocului. Cei doi ar fi imobilizat pe un bărbat care locuia în respectivul apartament, după ce ar fi pretins că sunt polițiști, informează hotnews.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net