Jon Bon Jovi s-a declarat «învins» la Bucureşti: «Îmi pare rău că nu am fost chiar pe ritm!»

Ultima actualizare:

    Jon Bon Jovi, după 8 ani din nou pe scena de la Bucureşti din Piaţa ConstituţieiFoto: Facebook
Jon Bon Jovi, după 8 ani din nou pe scena de la Bucureşti din Piaţa ConstituţieiFoto: Facebook

Mult aşteptatul concert al lui Jon Bon Jovi de la Bucureşti a fost o mare dezamăgire pentru fani. Din cauza problemelor pe care celebrul artist le-a avut cu vocea, show-ul nu s-a apropiat de cel din urmă cu opt ani, fiind şi scurtat cu jumătate de oră.

Bon Jovi a revenit la Bucureşti după opt ani. Trei ecrane uriaşe au proiectat, pentru început, imagini cu Bucureştiul şi, pe tot parcursul concertului, imagini legate de cântecele interpretate. Startul a fost dat cu puţine minute înainte de ora programată, 20.30, iar concertul ar fi trebuit să se încheie la 23.00. Dificultăţile cu care s-a confruntat Jon Bon Jovi au făcut însă ca show-ul să ia sfârşit mai devreme. Concertul celebrului artist face parte din turneul european „This House is Nor For Sale” al trupei Bon Jovi, ce s-a încheiat, duminică seară, la Bucureşti.

Trupa Bon Jovi a cântat două ore pe scena din Piața Constituției
Trupa Bon Jovi a cântat două ore pe scena din Piața Constituției

Jon Bon Jovi şi-a scurtat concertul cu 30 de minute

„Să nu pierdem prea mult timp vorbind (...) Vom cânta piese de pe noul album, «This House is Not For Sale», dar vom parcurge catalogul, de la «Slippery When Wet», «New Jersey» până la «Keep the Faith» şi «Lost Highway». Dacă sunteţi cu adevărat drăguţi, voi merge înapoi de tot”, a spus el.

Astfel, setlistul a ajuns la anul 1983, însă vocea lui Bon Jovi a fost cea din 2019. Chiar şi ajutat de efecte, Jon Bon Jovi a renunţat să cânte cele două ore şi jumătate după ce a revenit la bis pentru „Livin' on a Prayer”. Totuşi, publicul entuziast a convins. În urma unei scurte „şedinţe” de pe scenă, trupa a mai cântat două piese, iar înainte de ultima, solistul în vârstă de 57 de ani a regretat că nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor fanilor săi de la Bucureşti. „Îmi pare rău că nu am fost chiar pe ritm”, a mai spus artistul.

Următoarele concerte Bon Jovi din acest turneu sunt programate pentru Tel Aviv (Israel), Recife, Sao Paolo şi Curitiba (Brazilia) şi Lima (Peru).

Citeşte şi:

Ce mult a îmbătrânit Jon Bon Jovi!

Îţi vine să crezi ce sexy este Jon Bon Jovi la 54 de ani!

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net