Luptătoare de Taikuando, snopită în bătaie, în liceu EXCLUSIV

Ultima actualizare:
Ele sunt cele 5 fete bătăuşe
Ele sunt cele 5 fete bătăuşe

Caz șocant într-un liceu din Capitală. O tânără în vârstă de 12 ani, campioană la Taikuando, a fost bătută, păruită și jefuită de cinci colege mai mari. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Bătăile dintre elevii de liceu sunt tot mai numeroase în ultima perioadă și nimeni nu poate să le oprească. Zilele trecute, Elena C, elevă în clasa a VI-a la liceul Waldorf din Pantelimon a avut un conflict verbal cu o colegă în timpul repetițiilor pentru serbarea sfârșitului de an școlar. Copila a apelat imediat la vecinele de cartier, fete în clasele VIII-a și a X-a care au și trecut la acțiune povestește Romeo, tatăl elevei bătute.

„Ca în orice liceu există găști de fete sau băieți care fac legea. Nu ești de partea lor ai numai de suferit. Fata mea, campioană la Taikuando, a fost urmărită când ieșea de la repetiții. Agresoarele au început să o scuipe, să-i dea palme și picioare, în timp ce i-au sustras portofelul și geanta. Elena a fost salvată din ghearele acestor fete de doi bodyguarzi de la clinica medicală aflată în drumul său. Incidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere”, ne-a spus tatăl fetei, în exclusivitate pentru Click!.


    Ele sunt cele 5 fete bătăuşe FOTO: Arhiva personală
Ele sunt cele 5 fete bătăuşe FOTO: Arhiva personală

Și din ce povestesc părinții se pare că nu este singurul caz de acest gen care a avut loc: ”Anul trecut o fetiță a fost dezbrăcată și molestată în WC de aceste fete mai mari. S-a ajuns ca acestea să bată copii la comandă după tot felul de certuri sau idile. Dacă deschizi gura ai numai de suferit”, povestește Gheorghe Ciprian, părintele unei alte fetițe.

Situația a ajuns în atenția secției de poliție nr 9 unde familia tinerei bătute în plină stradă a apelat: “Am înregistrat cazul, totul a fost suprins pe camerele de supraveghere, vom demara o anchetă în acest sens”, ne-au dezvăluit surse din poliție.


    foto
foto

Contactată telefonic directoarea liceului Mihaela Serban nu a dorit să comenteze situația și ne-a spus că nu știe despre ce este vorba. În timp ce profesorii au ridicat din umeri. “Nu știm ce s-a întâmplat în afara liceului. În școală totul este păzit. Părintele să se adreseze poliției”, ne-a spus un cadru didactic.

Bătută și jefuită Elena C, a avut parte de o surpriză din partea dirigintei clasei “ i s-a scăzut nota la purtare fără nici un motiv, în timp ce fetele din clasele superioare nu au primit nici măcar o sancțiune verbală'', ne-a mai spus părintele. “Contează probabil faptul că cele cinci agresoare fac parte din “elita” liceului care cotizează mereu cu foloase materiale și atenții. Cine nu cotizează este aspru pedepsit. Și diriginta clasei în care învață fata mea, cere bani de la obraz”, ne mai spune părintele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net