Magicienii mingii de basket. Băieții ăștia fac spectacol la București, în weekend

Ultima actualizare:

    Lords of Gravity
Lords of Gravity

Demonstrații ireale de mânuire a mingii de basket, drifturi pe muchie de cuțit, cascadorii pe motocicletă, expoziție de mașini tunate și multe fete frumoase vor face deliciul publicului, sâmbătă și duminică, la Romexpo în București. Începe Auto Total Business Show, cel mai mare eveniment automotive din România. Biletele costă 30 de lei, dar copiii sub 7 ani și persoanele cu dizabilități au acces gratuit.

Pe băieții de la Lords of Gravity trebuie să-i vezi pe viu ca să crezi ceea ce se spune despre ei. Cică ar fi cei mai buni acrobați ai terenului de basket, adevărați magicieni ai mingii. Trupa, fondată în 2002 la Budapesta, e formată din foști sportivi de performanță care au renunțat la competițiile rigide pentru a se aventura în lumea spectacolelor demonstrative. Sâmbătă și duminică, Lords of Gravity va face show cu mingi de basket și fotbal. Vor arunca la coș din locuri și poziții imposibile și vor îmblânzi balonul rotund al sportului rege.


    Spectacol impresionat, la București
Spectacol impresionat, la București

Demonstrațiile pe care le-au făcut de-a lungul anilor în toată Europa le-au adus faimă și aprecierea spectatorilor. Acum sunt considerați cei mai buni în acrobațiile cu mingi. Trupa deține recordul mondial pentru slam-dunk, obținut în 2012 la NBA Europe Live Tour, în Berlin.

Iată ce pot face cu o minge de basket!

De la evenimentul din acest weekend nu vor lipsi numerele incredibile se drift cu mașini tunate, dar și o expoziție de senzație cu bolizi legendari. Printre mașinile fioroase expuse la Romexpo se va afla și un bolid folosit la filmările peliculei Fast&Furious 8.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net