Mall-urile au program special de 1 Decembrie. Iată cu ce surprize te aşteaptă

Ultima actualizare:

    Atmosfera de sărbătoare se continuă în mall-uri
Atmosfera de sărbătoare se continuă în mall-uri

După ce ai admirat parada de 1 decembrie, dacă ţi-au îngheţat nasul şi picioarele, poţi să te refugiezi în mall-uri. Aici, organizatorii au pregătit tot felul de activităţi şi surprize în spiritul sărbătorii naţionale.

Poţi să-ţi împleteşti cosiţe la Mega Mall

De la ora 12.00, Mega Mall va fi gazda unor evenimente inedite și îi așteaptă pe bucureșteni cu muzică din folclor, expoziție de costume tradiționale, voie bună și multe surprize. Ansamblul folcloric Doinița va pune în scenă un spectacol deosebit cu coregrafii din diferite zone ale țării, în cadrul căruia publicul este invitat să se alăture la hore și sârbe, Perinița sau Brașoveanca. Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută și de interpreta Petronela Axinioaie, care va cânta melodii din toate zonele ţării. Pasionații de porturi populare tradiționale vor avea ocazia să vadă cum se îmbrăcau strămoșii noștri și care este portul popular tradițional din diferite zone ale țării la Expoziția de Costume Populare Autentice amplasată la parter. Pentru a intra în atmosfera de sărbătoare, doamnele și domnișoarele vor avea ocazia să își facă o „Coafură de Mândră Faină”, în cadrul unui atelier de împletituri tradiționale românești, organizat de Asociația Ansamblul Doinita Dance Studio. Totodată, iubitorii de tradiții și port popular își pot face o poză într-un decor special, la Șezătoarea Foto amenajată la parter.

Spectacol folcloric la Plaza România

Plaza România își întâmpină vizitatorii cu o sărbătoare dedicată tradițiilor românești. Începând cu ora 17.00, clienții mall-ului vor avea ocazia de a se bucura de un spectacol folcloric: un ansamblu va interpreta cele mai cunoscute dansuri populare. Tot aici pot admira o expoziție de costume tradiționale românești.

Concurs de kendama la Bucureşti Mall

București Mall îi așteaptă pe cei mici, vineri, 1 decembrie, la o altfel de paradă: parada trick-urilor și skill-urilor Kendama. Maestru de ceremonii va fi, ca întotdeauna, CRBL. Între orele 14.00-16.00 au loc înscrierile, iar în intervalul 16.00 – 17.00 se desfășoară calificările. De la ora 17.00, CRBL va susține un concert special, în cadrul căruia va lansa o piesă în premieră. După concert, lupta kendamelor continuă pentru premiul cel mare: o trotinetă electrică. De asemenea, pasionații de kendama vor mai putea până la 3 decembrie să admire colecția de 550 de kendame ale lui CRBL, expusă în zona Fântânii, prima expoziție de acest fel din România.

Gratis la filme româneşti, în Veranda Mall

Tot cu ocazia sărbătorii naţionale, românii pot experimenta realitatea virtuală la The VR Cinema din incinta Veranda Mall, primul cinematograf de acest tip din ţară. În perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, aici vor rula producţii ale creatorilor români, iar accesul publicului este gratuit. Filmele româneşti vor rula azi, între orele 14:00 – 22:00, și sâmbătă și duminică între orele 12:00 – 22:00. Accesul în săli se face gratuit, pe baza înscrierii prealabile. Printre filmele pe care le puteţi vedea se numără „Train Talk”, un scurtmetraj realizat de Eugen Oprina, „Marea Curăţenie” (produs de Alexandru Berceanu) sau „Salina Turda”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net