Tatăl celor doi copii abuzați în lift de un pedofil face un apel disperat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Poliția este în căutarea unui suspect care a abuzat doi copii în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei, din Capitală. Pedofilul a atins-o indecent pe fetiță, iar apoi s-a făcut nevăzut. Tatăl copiilor a povestit trauma prin care au trecut micuții.

Fetița de cinci ani care a fost atinsă în zone nepermise de pedofil nu a realizat pe deplin ce s-a ântâmplat, dar frățiorul ei, în vârstă de nouă ani, este speriat, spune tatăl copiilor.

„Cineva era în urma lor, au crezut că era un vecin și le-a ținut ușa să intre. Băiatul a spus că vrea la etajul 4, dar el a apăsat la 8. A venit poliția și ea (fetița, n.r.) a început să detalieze. Fata nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, dar băiatul da, e speriat. Trebuie prin repede, sunt școli, grădinițe în zonă. Vreau să fac niște afișe, să vedem dacă îl cunoaște cineva de pe la blocuri. Să anunțe neapărat la 112, nu e un om care să stea printre noi”, a declarat tatăl copiilor conform Digi24.

De asemenea, soția bărbatului susține că l-a mai văzut pe suspect în cartier: „Soția a văzut imaginile și prima reacție a fost: «L-am mai văzut pe omul ăsta undeva!» , că era la magazin, la școală, că l-a mai văzut. De dimineață tremur, nevastă-mea e și mai și...”, a mărturisit tatăl micuților.

Autoritățile au întocmit deja un dosar penal. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă între doi și șapte ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net