Masca devine obligatorie în Capitală! Ieșirile în Centrul Vechi nu vor mai fi la fel

Ultima actualizare:

    Purtarea măștii va deveni oblihatorie în zona pietonală a Centrului Vechi Sursă foto: InquamPhotos
Purtarea măștii va deveni oblihatorie în zona pietonală a Centrului Vechi Sursă foto: InquamPhotos

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă (CMSU) a decis, luni, ca purtarea măştii de protecţie să devină obligatorie în zona pietonală a Centrului Vechi al Capitalei, în pieţe, târguri, staţii STB şi CFR, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului - Municipiul Bucureşti, Mariana Stancu-Ţipişcă.

Cine va dori să iasă în Centrul Vechi va fi nevoit să poarte masca de protecție pentru a nu fi sancționat de oamenii legii.„S-a hotărât purtarea obligatorie a măştii de protecţie pe toată durata zilei în zona delimitată ca fiind Centrul Vechi, în toată zona pietonală. S-a decis obligativitatea purtării măştii de protecţie în pieţe, în târguri şi în expoziţii, pe toată durata desfăşurării expoziţiei, târgurilor de către toate persoanele. S-a hotărât purtarea obligatorie a măştii în staţiile STB, în gări, staţii CFR, peroane, autogări, staţii de auto, taximetre”, a spus Mariana Stancu-Ţipişcă, potrivit hotnews.ro.

Organizatorii de evenimente, obligați să pună la dispoziţia publicului măşti de protecţie

Ea a informat că s-a stabilit pentru organizatorii de evenimente sau spectacole obligativitatea de a pune la dispoziţia publicului măşti de protecţie. De asemenea, purtătorul de cuvânt a precizat că s-a decis obligativitatea participanţilor la evenimente, la spectacole de a purta măşti de protecţie pe toată durata respectivelor manifestări, de la accesul în zonă şi până la ieşirea din aceasta.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net