Metrorex închide mai multe căi de acces din trei stații

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Miercuri, 26 aprilie, Metrorex închide mai multe căi de acces pentru lucrări de modernizare ale turnicheților de taxare. Până în 5 mai se închid unele căi de acces în staţiile Republica, Titan şi Nicolae Grigorescu.

În staţia Republica, vor fi închise accesurile dinspre Bulevardul Basarabiei, Şoseaua Dudeşti-Pantelimon şi gara Titan-Sud. În staţia Nicolae Grigorescu va fi închis accesul dinspre Bulevardul Nicolae Grigorescu, iar în staţia Titan va fi închis accesul dinspre Bulevardul Nicolae Grigorescu, Parcul IOR.

"Începând cu 26.04.2017 vor fi deschise următoarele căi de acces, modernizate: staţia Republica –Acces A (bulevardul Basarabiei), staţia Titan – Acces B (bulevardul Nicolae Grigorescu, strada Liviu Rebreanu) şi staţia Nicolae Grigorescu – Acces A (bulevardul Camil Ressu, Aleea Fuiorului)”, se arată într-un comunicat al Metrorex, citat de Mediafax.

Turnicheții vechi de peste 20 de ani vor fi înlocuiți cu porți de acces batante, pentru o mai rapidă intrare a călătorilor și evacuarea acestora în situații de Lucrările de modernizare implică și 139 de automate de vândut cartele care să dea rest şi să funcţioneze inclusiv cu POS.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net