Motivul absurd pentru care groapa în care au căzut două mașini nu era semnalizată

Ultima actualizare:

    Șoferul din prima mașină căzută a fost rănit Foto: observator.tv
Șoferul din prima mașină căzută a fost rănit Foto: observator.tv

Groapa imensă care a înghițit două mașini pe Aleea Compozitorilor din Capitală era semnalizată corespunzător, însă indicatoarele fuseseră aruncate în șanț, cu câteva minute înainte de incident.

UPDATE. 15.00 Verificările au scos la iveală faptul că lucrarea Radet depășise termenul acordat de Brigada Poliției Rutiere. Acesta fusese dat în data de 20 noiembrie și a avut valabilitate 48 de ore. 

Se efectuează cercetări și pentru stabilirea situației de fapt, respectiv dacă obstacolul a fost semnalizat corespunzător ori în caz contrar care sunt motivele nesemnalizării sau ale eventualelor deficiențe.  

Cei doi șoferi care au căzut cu mașinile în groapa uriașă au avut ghinion. Doi indivizi care ieșiseră dintr-un bar din zonă s-au ”jucat” cu indicatoarele, 9 la număr, după care le-au aruncat chiar în crater.

”Am ajuns în jur de ora 23.00 acolo, iar soția primului șofer care a căzut în groapă, cât și poliția, mi-au relatat că nu cu mult timp înainte, două persoane ar fi ieșit din barul de lângă, într-o stare euforică, și s-au luat la trântă cu tot ce înseamnă semnalizare și le-au aruncat pe toate în groapă, după care a venit acel om și a căzut în groapă”, a declarat, pentru Mediafax, Alexandru Burghiu, director al companiei Termoenergetica (societate care va prelua activitatea RADET).

Burghiu mai spune că din groapă au fost scoase 9 indicatoare: ”Am scos vreo 9 indicatoare din groapă, și de-o parte și de alta a șantierului. Dacă ar fi dat cu mașina în primele, cele din celalalt capăt ar fi stat neatinse. Șantierul acela este de 12 zile și nu a fost niciun incident acolo.” Potrivit lui Burghiu, groapa va fi astupată în aceste zile.

Duminică seara, două autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bulevardul 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au căzut într-un șanț săpat în carosabil. Șanțul săpat este parte a unei lucrări de termoficare a RADET. În urma accidentului, unul dintre șoferi a fost rănit.

Citește și:

https://www.click.ro/news/bucuresti/doua-masini-au-cazut-intr-un-crater-urias-pe-o-strada-din-bucuresti-unul-dintre

https://www.click.ro/news/bucuresti/incredibil-s-prabusit-asfaltul-intr-o-intersectie-din-capitala

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net