Muzică, dans şi poveste la Teatrul Bulandra

Ultima actualizare:

    Zoli Toth
Zoli Toth

Duminică seară, de la orele 18.00 şi 20.00, la Teatrul Bulandra se joacă un spectacol inedit, ce îmbină mai multe genuri artistice: muzică, dans, teatru şi film de animaţie.

„Dosarele Bach” aduce în prim plan muzica lui Adrian Enescu, un fusion inspirat din compoziţiile lui Bach şi interpretat live de Zoli Toth Project. Pe scenă vor mai urca actori de la Bulandra şi dansatori, care vor crea o poveste emoţionantă, având în spate, pe fundal, proiecţii video ce dau impresia unui film 3D.

Zdob si Zdub cântă la Berărie 

simeon stalpnicul png

După o săptămână grea, seara de vineri, 4 noiembrie, o poţi petrece distrându-te la un concert. Trupa Zdob şi Zdub va cânta, începând cu ora 23.15, la Berăria H din Bucureşti şi anunţă un show pe cinste, în care vor răsuna cele mai bune piese ale formaţiei. Biletele costă 30, 45 sau 80 de lei.

Râzi în hohote la «Toc Toc»

simeon stalpnicul png

Şase personaje cu tulburari obsesiv- compulsive se întâlnesc în sala de aşteptare a unui psihiatru renumit, care însă întârzie. Totuşi, şedinţa «are loc» şi pacienţii încearcă să-şi rezolve problemele între ei, dând naştere unei serii de întâmplări hazlii, în care poantele de limbaj se succed în ritm alert. Vei afla, astfel, ce legătură poate exista între o maniacă a curăţeniei, un taximetrist obsedat de calcule, un tânăr care se deplasează sarind de pe o piesă de mobilier pe alta, o habotnică ce are şi mania verificărilor, o tânără care repetă fiecare frază de două ori şi un individ care are ieşiri verbale şi gesturi bruşte. Acesta este subiectul piesei “Toc Toc”, care se va juca vineri, 4 noiembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net