O femeie din București a murit, după ce muncitorii care lucrau la reabilitarea blocului i-au tăiat balustradele balconului

Ultima actualizare:

    Femeia nu și-a dat seama că nu mai are de ce să se sprijine și a căzut în golFoto: Arhiva Click!
Femeia nu și-a dat seama că nu mai are de ce să se sprijine și a căzut în golFoto: Arhiva Click!

Revoltător! O femeie de 80 de ani a căzut de la etajul șapte al unui bloc aflat în reabilitare, în București, Muncitorii u tăiat balustradele balcoanelor, astfel că bătrâna, care suferea de Alzheimer, nu a mai avut de ce să se sprijine când a ieșit pe balcon.

Rudele femeii au găsit-o moartă, pe schele. Nu e singurl accident din bloc, potrivit locatarilor. Reabilitarea blocului a început de două săptămâni. Muncitorii au monat schelele și au decupat balustradele de la balcoane. Femeia de 80 de ani a ieșit la aer, pe balconul locuinței sale aflată la etajul 7, dar nu și-a dat seama că nu mai are de ce să se sprijine.

„ Eram în casă cu bunica, verişoara şi mama mea. Verişoara a sesizat că este lipsa bunicii în casă”, a declarat nepotul bătrânei, potrivit observator.tv.

Femeia a fost găsită inconştientă, pe schele, în dreptul etajului doi al imobilului. A murit după şase ore, la spital. După această tragedie, muncitorii au luat imediat măsuri. La doar cinci ore după producerea accidentului au fost montate aceste plăci de lemn menite să nu permită nimănui accesul pe placa de beton neasigurată.

Locatarii susţin că nu e singurul accident din blocul aflat în reabilitare. O familie şi-a pierdut câinele care a căzut de la etaj.

Rudele femeii cer ca vinovații să plătească

Familia femeii care a căzut de la etaj susține că firma care s-a ocupat de reabilitarea blocului nu a dat niciun semn. Mai mult, nici autoritățile nu s-au sesizat.

„Din partea firmei nu ne-a contactat nimeni, din partea autorităţilor nu ne-a contactat nimeni. Din partea Secţiei 21, după ce am dat declaraţii, nu ne-a mai contactat nimeni”, a mai spus nepotul femeii.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Firma care se ocupă de reabilitare a reacţionat printr-un comunicat: „Ne-am manifestat și ne manifestăm în continuare disponibilitatea de a colabora cu organele abilitate. Menționăm faptul că în cadrul companiei există instrucțiuni proprii de securitate și lucru în care sunt prevăzute măsuri de prevenire și protecție”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net