Panică la azilul unde stă Zina Dumitrescu! Un incendiu a făcut scrum totul în cale - FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Zina DumitrescuFoto: Click!
Zina DumitrescuFoto: Click!

Scene de groază la azilul de bătrâni unde locuieşte fosta creatoare de modă Zina Dumitrescu (78 de ani). O vilă aflată în apropiere a ars în mare parte.

Potrivit martorilor, clădirea aflată în vecinătatea azilului din localitatea Ghermăneşti (în apropiere de Snagov) a ars intens, în timp ce pompierii s-au lăsat aşteptaţi. Mansarda şi etajul 1 au fost distruse.

Flăcările mari i-au speriat pe vecini. La un moment dat, patronul azilului unde este cazată Zina Dumitrescu a apelat la o măsură disperată şi a udat pereţii clădirii, de teamă că focul s-ar putea extinde. O bătrână a ieşit la balconul azilului îngrozită.

Flăcările au distrus mansarda şi etajul 1 al vilei
Flăcările au distrus mansarda şi etajul 1 al vilei

Proprietarii sunt în vacanţă

Nimeni nu ştie cum a izbucnit focul. Se bănuieşte că de la un scurtcircuit. Sătenii din Ghermăneşti spun că proprietarii vilei distruse sunt în vacanţă şi habar n-au că le-a ars casa.

Când flăcările mistuiseră o bună parte din casă şi-au făcut apariţia patru maşini de pompieri. Aceştia au stins focul până la urmă.

Focul a ars intens
Focul a ars intens

Patronul azilul a udat pereţii cu apă pentru a preveni extinderea focului
Patronul azilul a udat pereţii cu apă pentru a preveni extinderea focului

simeon stalpnicul png

Zina Dumitrescu stă de trei ani la azil

Fosta creatoare de modă a fost internată la azilul din Ghermăneşti de fiul ei, Cătălin. Deşi a ieşit din circuitul showbiz-ului, "mama Zina" ar vrea să lanseze o colecţie nouă, pe care o concepe la cămin. În plus, se pregăteşte de nunta băiatului, care va avea loc în septembrie.

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net