Panică la metrou, din nou. O nouă avarie a aglomerat trenurile și stațiile

Ultima actualizare:

    Peroanele din stațiile de pe Magistrala Berceni-Pipera au fost foarte aglomeratefoto: captura Facebook George Țăranu
Peroanele din stațiile de pe Magistrala Berceni-Pipera au fost foarte aglomeratefoto: captura Facebook George Țăranu

A fost din nou panică și aglomerație la metrou, miercuri dimineață, pe Magistrala Berceni – Pipera. Un incident a umplut stațiile de oameni, după ce trenurile au venit cu întârziere. Conform Metrorex, ar fi fost vorba despre o avarie la un sistem electric al liniei.

Avaria s-a produs în intervalul orar 7:50 – 8:50 , pe Magistrala 2  Berceni-Pipera, adică la o oră de vârf.  Peroanele, și așa foarte aglomerate pentru că la acea oră foarte mulți bucureșteni se îndreaptă spre parcul industrial din zona Pipera, au devenit neîncăpătoare.

”Trenurile de metrou au circulat cu întârzire de aproximativ 8 minute faţa de graficul de 3 minute. Întârzierea a intervenit urmare a dereglării unui sistem electric al liniei, coroborat şi cu retragerea unui tren din circulaţie. Din aceste motive, pe această magistrală se circulă cu viteză redusă, în condiţii optime de siguranţă. Călătorii au fost permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri şi din staţii”,  mai transmis Metrorex.

Acesta nu este singurul incident de acest fel din ultimele zile. Marţi dimineață, sute de călători au rămas blocați din cauza aglomerației, pe magistrala Berceni-Pipera, în Capitală.

A fost panică la metrou și vineri dimineața (17 mai). Sute de călători au rămas blocați în stații, pe magistrala Berceni-Pipera, în București. Totul s-a întâmplat din cauza unei defecțiuni tehnice.

De altfel, în ultimele luni angajaţii Metrorex s-au tot plâns că sunt probleme cu noile metrouri şi că sistemul de semnalizare și sincronizare al traficului creează tot felul de problemele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net