Panică la metrou! Peronul stației Lujerului s-a umplut de fum

Ultima actualizare:

    Călătorii au fost anunțați că trenurile întârzieFoto: Arhivă
Călătorii au fost anunțați că trenurile întârzieFoto: Arhivă

Clipe de panică pentru călători la stația de metrou Lujerului! Peronul s-a umplut de fum, iar aceștia, speriați, crezând inițial că ar fi vorba de un incendiu, au sunat la 112. Două echipaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului, iar situația a fost rapid remediată.

Călătorii Metrorex au trecut prin clipe tensionate sâmbătă, 8 iunie, după ce la stația de metrou Lujerului s-a instalat dintr-o dată un fum gros. Peronul era plin de fum astăzi în jurul intervalului orar 14.00-15.00. Oamenii, panicaţi, au sunat de urgenţă la 112. Două echipaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului, la fiecare ieşire de la staţia de metrou Lujerului. Martorii spun că au luat foc mai multe cabluri, iar mirosul de fum era foarte puternic.

Inițial, s-a crezut că ar putea fi vorba de un incendiu, însă reprezentanții Metrorex au lămurit ulterior situația. Din păcate, mai muți călători aflați în acel moment la stația de metrou Lujerului au inhalat fum, însă autoritățile au specificat că aceștia nu au fost în pericol, nefiind înregistrate incidente speciale.

Ce transmit reprezentanții Metrorex, în urma incidentului

„Informăm publicul că sâmbătă, 8 iunie, în jurul orei 14:00, între stațiile de metrou Lujerului si Gorjului, doi izolatori au conturnat. Echipele ISU și echipele de intervenţie Metrorex au mers la fața locului și au lucrat la remedierea defecțiunii.

Pe Magistrala 1cu 3, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulație obișnuit. La acest moment circulația se desfășoară în condiții normale. Călătorii au fost informați prin sistemul de sonorizare din stațiile și trenurile de metrou. Menționăm că nu a fost vorba de un incendiu, ața cum s-a vehiculat, iar călătorii nu au fost în niciun moment în pericol”, au comunicat reprezentanții Metrorex la ora 17.00, deși incidentul a avut loc în jurul orei 14.00.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net