Parchetul a făcut publice noi imagini cu pedofilul din Drumul Taberei

Ultima actualizare:

    Noi imagini cu pedofilul care a agresat doi copii vineri Foto:Adevărul
Noi imagini cu pedofilul care a agresat doi copii vineri Foto:Adevărul

Parchetul dă publicităţii noi imagini în care este surprins bărbatul care a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc şi face apel ca persoanele care deţin informaţii de interes să apeleze numărul de urgenţă 112. Au fost făcute cercetări pe 50 de străzi şi în 200 de blocuri în încercarea de a-l captura pe individ.

Sâmbătă, 6 ianuarie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au preluat efectuarea urmăririi penale în cauză, cercetările iniţiale fiind efectuate de Secţia 22 Poliţie. Ca urmare a preluării cazului, cercetările inițiale au fost extinse și au fost identificate și alte zone în care autorul agresiunii a fost prezent.


    Noi imagini cu pedofilul care a agresat doi copii vineri Foto: Adevărul
Noi imagini cu pedofilul care a agresat doi copii vineri Foto: Adevărul

Mai mult decât atât, au fost efectuate investigații pe un perimetru mai extins decât cel stabilit inițial. 50 de străzi, dintre care 9 principale, respectiv aproximativ 200 de blocuri au intrat în noua rază de investigare. Au fost identificate alte 25 de camere de supraveghere video în perimetrul de interes, imaginile fiind ridicate în vederea exploatării, se arată într-un comunicat al Ministerului Public, potrivit news.ro.

Polițiștii au întocmit un portret robot pe care l-au distribuit în zona cartierului Drumul Taberei, iar peste 300 de oameni ai legii încearcă să dea de urma individului care a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc. Potrivit unor informaţii furnizate de anchetatori, ar putea fi vorba despre un bărbat care a fost eliberat recent din închisoare şi care în 2013 a comis o agresiune similară, după un scenariu identic. Între timp, cei doi micuți au fost duși la institutul de medicină legală Mina MInovici pentru a fi examinați, urmând să fie eliberat raportul care să confirme sau să infirme urmele unei agresiuni sexuale.

Noi imagini cu bărbatul care a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net