O persoană a fost lovită de metrou la stația Apărătorii Patriei. Potrivit primelor informații de la fața locului, victima se află încă sub metrou, nu se cunoaște sexul acesteia și se așteaptă deconectarea de la sursa de electricitate pentru a permite accesul echipajelor de salvare.


UPDATE 21.40: Medicii au constat decesul, iar potrivit primelor informaţii, femeie avea aproximativ 35 de ani. 

UPDATE: Echipele de salvatori au reușit să coboare la victimă. Aceasta este femeie, varsta neprecizată. Din păcate, victima a decedat. 

O persoană a fost lovită de metrou, joi seară, 31 ianuarie, în staţia Apărătorii Patriei. Salvatorii nu pot interveni deocamdătă, până la deconectarea garniturii de la sursa de electricitate, potrivit News.ro

Metrorex informează că circulația trenurilor de metrou este reorganizată pe Magistrala 2. Nu se circulă între statiile Piata Sudului si Aparatorii Patriei. Reorganizarea a fost făcută ca urmare a lovirii unei persoane de către un tren de metrou, posibilă tentativă de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul. La fața locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât și Salvatarii Metrou. Metrorex va comunica reluarea circulației trenurilor de metrou în condiții normale.

„Persoană lovită de metrou la staţia Apărătorii Patriei. În acest moment victima se află sub metrou, nu se cunoaşte sexul”, au transmis, joi seară, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Loading...