Peste 100 de persoane, printre care și Adrian Minune, amendate după ce au participat la petreceri private

Ultima actualizare:

    Adrian Minune se numără printre cele peste 100 de persoane amendate în noaptea de Halloween în Bucureștifoto: arhiva Click!
Adrian Minune se numără printre cele peste 100 de persoane amendate în noaptea de Halloween în Bucureștifoto: arhiva Click!

Peste 100 de persoane care au participat la petreceri private în Bucureşti au fost amendate de către poliţişti. Este vorba despre două botezuri sărbătorite în interiorul unor restaurante din sectorul 3, respectiv din sectorul 5 și despre o petrecere cu 11 persoane, printre care și Adrian Minune desfășurată într-un penthouse din sectorul 6.

În Sectorul 3, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la organizarea unui botez, fiind găsite 73 de persoane în două încăperi ale unui restaurant. De asemenea, au fost amendate 32 de persoane la un eveniment privat organizat într-un pub din Sectorul 5, dar şi 11 persoane la o petrecere într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6. Aici, una dintre persoanele sancţionate este Adrian Minune.

”La data de 31 octombrie 2020, în jurul orei 21:10,  Secţia 23 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că la un restaurant din Sectorul 3, se desfăşoară un eveniment (botez), cu aproximativ 100 de persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul secţiei, care au constatat faptul că la evenimentul respectiv participă  73 de persoane, în două săli”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

La petrecerea de botez participau 73 de persoane
La petrecerea de botez participau 73 de persoane

Toti participanţii au fost identificaţi şi sanctionaţi contraventional cu amenzi, în valoare totală de 15.000 de lei. Administratorul localului a fost sancţionat şi el cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

S-au întocmit dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor

De asemenea s-a întocmit şi un  dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Un alt eveniment similar a avut loc şi în Sectorul 5 al Capitalei, când, în jurul orei 20:20, Secţia 17 Poliţie a obţinut informaţii cu privire la faptul că într-un pub din Sectorul 5, se află mai multe persoane care sărbătoresc un eveniment.

La adresă s-au deplasat echipaje ale Secţiei 17 Poliţie, iar în interiorul locaţiei au identificat 32 de persoane care participau la un eveniment privat. 

”În urma intervenţiei poliţiei, toţi participanţii au plecat, iar organizatorii au fost sancţionaţi cu suma de 3.500 de lei, pentru încălcarea dispoziţiilor Legii 55 din anul 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. De asemenea participanţii au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei”, a mai transmis Poliţia.

Polițiștii au întrerupt și o petrecere desfășurată într-un pub din sectorul 5
Polițiștii au întrerupt și o petrecere desfășurată într-un pub din sectorul 5

De asmenea, poliţiştii au intervenit la un eveniment privat aflat în desfăşurare într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6.

La acest eveniment poliţiştii au indetificat 11 persoane care au fost sancţionate pentru încălcarea  prevederilor Legii  55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19  şi a Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei.

Una dintre persoanele amendate în Sectorul 6 este Adrian Minune, alt participat la petrecere fiind Tzanca Uraganul.

Citește și:

Adrian Minune are mașini de un milion de euro. Cum arată «bijuteriile» din garaj

Evenimentele private de orice natură au fost interzise, odată cu prelungirea stării de alertă

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net