Peste 18.000 de persoane s-au vaccinat la Maratonul din Bucureşti. Vaccinarea continuă

Ultima actualizare:

    Maratonul vaccinării anti Covid la București a început vineri, 7 mai, de la ora 16.00foto: Mediafax
Maratonul vaccinării anti Covid la București a început vineri, 7 mai, de la ora 16.00foto: Mediafax

Numărul persoanelor vaccinate la Maratonul de la Sala Palatului şi de la Biblioteca Naţională a României a depăşit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 18.000, iar vaccinarea continuă până luni dimineaţă. Peste 21 de zile va fi organizat un eveniment pentru rapel.

UPDATE: Peste 18.000 de persoane au fost vaccinate, până duminică seară, în cadrul Maratonului de la Bucureşti, care continuă până luni dimineaţă la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională.

”Peste 10 mii de persoane vaccinate până la această oră la Maratonul Vaccinării, ediţia Bucureşti. Vă mulţumim pentru tot suportul dvs al tuturor. Mulţumim şi reprezentanţilor din presă, fără mediatizare nu reuşeam să atingem acest număr de persoane vaccinate până la această oră. Urmează alte zeci de ore... Maratonul continuă”, au transmis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti.

Vaccinarea continuă la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională a României. Peste 1.200 de medici, studenţi, asistenţi medicali, precum şi personal administrativ din cadrul Universităţii colaborează pentru desfăşurarea acestui proiect. Au fost amenajate 50 de fluxuri de vaccinare, iar peste 21 de zile se va organiza infrastructura pentru rapel.


    Până sâmbătă la prânz, la Maratonul Vaccinării de la Bucureşti au fost vaccinate, în total, un număr de 5.547 de persoanefoto: Mediafax
Până sâmbătă la prânz, la Maratonul Vaccinării de la Bucureşti au fost vaccinate, în total, un număr de 5.547 de persoanefoto: Mediafax

Potrivit Digi24, medicii spun că maratonul imunizării se dovedește un succes. Prof. dr Viorel Jinga, rectorul Universității Medicină și Farmacie "Carol Davila": "Nu ne-am propus să avem o țintă a numărului de persoane vaccinate în cele două centre". Mihai Craiu, coordonatorul centrului de vaccinare de la Sala Palatului: "Soluția ca să putem trimite copiii la școală în siguranță, să călătorim, să nu plătim teste PCR și să intrăm în carantină e vaccinarea, care e eficace și sigură".

Maratonul vaccinării anti Covid la București. Tot ce trebuie să știi

  • La maratonul vaccinării care se va organiza în acest weekend în București se poate imuniza oricine, fără programare.
  • Serul folosit va fi Pfizer.
  • Nu ai nevoie decât de actul de identitate. 
  • Evenimentul începe vineri, la ora 16.00 și se încheie luni, la ora 8.00. 
  • Vor fi 50 de puncte de vaccinare la Sala Palatului și Biblioteca Națională. 
  • Primăria Capitalei pune la dispoziție 6 linii de autibuz care vor circula și noaptea

Citește și:

VIDEO Ministrul Sănătăţii a vaccinat anti-COVID în cabinetul unui medic de familie din Oşorhei

VIDEO Premierul Florin Cîţu, la maratonul de vaccinare de la Sala Palatului: „Începând de astăzi, în România, vă puteţi vaccina fără programare”

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net