Petre Roman, scos de pe lista consilierilor locali la București. Ciolacu vrea să scape de vedetele Gabrielei Firea

Ultima actualizare:

    Petre Roman a făcut parte din echipa Gabrielei Firea la alegerile locale 2020foto: Inquam Photos
Petre Roman a făcut parte din echipa Gabrielei Firea la alegerile locale 2020foto: Inquam Photos

Petre Roman va fi forțat să renunțe la mandatul de consilier local câștigat la 27 septembrie, susțin surse din conducerea PSD citate de Digi24. Printre cei propuși de Gabriela Firea și de care președintele PSD Marcel Ciolacu încearcă acum să scape se mai numără și Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

De asemenea, de pe listă va fi retras și fostul antrenor al echipei naționale de fotbal, Anghel Iordănescu. Fostul fotbalist Daniel Pancu și antrenorul Cornel Dinu renunță și ei la mandatul de consilier general.

Potrivit surselor citate de Digi24, lista este „curățată” de conducerea PSD, care vrea să se distanțeze de numele controversate care se regăsesc pe ea. Înainte de alegeri, conducerea centrală a decis să nu se implice în alcătuirea listelor.

Gabriela Firea declara în campania electorală că s-a consultat cu colegii de la PSD București în legătură cu propunerile făcute.

Citește și:

Șoc! Cum s-a transformat Petre Roman de dragul soției tinerele! Haine de adolescent și siluetă silfidă

Cu ce pensie își întreține Petre Roman soția tinerică. Silvia Chifiriuc este mereu la modă

Gabriela Firea renunță la mandatul de consilier

PSD a obținut după votul din 27 septembrie 21 de consilieri generali. La mandatul de consilier va renunța și Gabriela Firea, care candidează pentru un loc în Senat, la alegerile parlamentare din decembrie.

Potrivit datelor oficiale BEM, PSD va avea 21 dintre cele 55 de mandate de consilieri, urmat de USR-PLUS cu 17 mandate, PNL cu 12 mandate şi PMP cu 5 mandate. Partidele de dreapta vor avea majoritate în Consiliu, iar PSD va fi în opoziție.

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net