Marţi seara, Elena Udrea a fost eliberată din Arestul Capitalei şi plasată în arest la domiciliu, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a admis contestaţia la arestarea preventivă.


Fostul ministru a ieşit din Arestul Capitalei cu acelaşi zâmbet pe care l-a afişat şi când a intrat în închisoare.

Îmbrăcată în acelaşi palton gri pe care l-a avut la încarcerare, Elena Udrea a fost întâmpinată, la ieşire, de o armată de jurnalişti şi a putut cu greu să-şi facă loc spre maşină.

Elena Udrea a spus că este posibil să meargă mâine în Parlament şi a urcat repede în autoturismul care a condus-o spre nordul Capitalei, acolo unde are un apartament închiriat.

Săptămâna pe care a petrecut-o în arest şi-a pus amprenta asupra "Blondei de la Cotroceni". Nemachiată şi necoafată, Udrea părea foarte obosită, imagine contrastantă cu cea impecabilă cu care ne-a obişnuit.

elena-udrea19.jpg

elena udrea iesire arest
La ieşirea din arest (foto dreapta), Elena Udrea era necoafată şi nemachiată, părând foarte obosită, dar şi nerăbdătoare să ajungă acasă

 

A fost reţinută în declaraţii

Elena Udrea a declarat, marţi seară, la ieşirea din Arestul Poliţiei Capitalei, că nu ar vrea să spună nimic în acest moment şi că probabil va merge miercuri în Parlament, unde Comisia juridică a Camerei discută o nouă cerere de arestare pe numele ei.

elena_udrea.jpg

elena udrea eliberare arest
Elena Udrea a fost plasată, marţi, în arest la domiciliu
Captură România TV

 

La întrebările jurnaliştilor, ea a răspuns doar "N-aş vrea să spun nimic la momentul acesta". Ulterior, întrebată dacă va merge miercuri la Parlament, ea a răspuns "Probabil că voi merge mâine în Parlament". Comisia juridică a Camerei Deputaţilor va discuta, miercuri, cererea DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute".

 

 
 
Loading...