Primul concert organizat în autobuzul turistic al Capitalei va avea loc vineri seară. Vezi cine cântă

Ultima actualizare:

    Un autobuz etajat, cu 77 de locuri, va pleca din Piața Unirii spre Arcul de Triumf. Aici va cânta Lora (foto: Click!)
Un autobuz etajat, cu 77 de locuri, va pleca din Piața Unirii spre Arcul de Triumf. Aici va cânta Lora (foto: Click!)

Pentru prima dată de la înființarea sa, linia turistică a Bucureștiului va fi promovată într-un mod cu totul inedit. Unul din cele patru autobuze etajate va găzdui vineri seară, de la ora 18.30, un concert susținut de o solistă aflată pe val în România.

Nonconformista Lora va fi primul artist de la noi care susține un concert în aer liber, într-un autobuz etajat de pe linia turistică a Bucureștiului. Evenimentul, organizat în premieră de Regia de Transport București, le propune bucureștenilor și turiștilor o călătorie mai puțin obișnuită cu vehiculele care asigură acces la principalele obiective turistice ale orașului. La ora 18.00, toți cei interesați sunt așteptați la Piața Unirii (în fața hotelului Horoscop) să se îmbarce în autobuzul muzical. Acesta va porni în călătorie spre Arcul de Triumf unde, la ora 18.30, Lora va începe spectacolul care are ca scop promovarea traseului turistic al orașului. Fiindcă locurile disponibile în autobuz sunt limitate (77) vă recomandăm să vă gândiți și la o altă soluție pentru a ajunge la timp (18.30) în zona de concert. Accesul în autobuzul turistic e gratuit, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Lora susține în premieră un concert în autobuz (foto: facebook/Lora)
Lora susține în premieră un concert în autobuz (foto: facebook/Lora)

Linia turistică a orașului a fost lansată în vara anului 2011, în urma unui parteneriat încheiat de RATB cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului și Primăria Constanța (de unde au fost închiriate cele patru autobuze, contra sumei de 60.000 de euro). Citește aici de ce spun turiștii străini că e cea mai proastă din Europa. 

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net