Programul STB de Paște. Linia de tramvai 41 va funcţiona în noaptea de Înviere

Ultima actualizare:

    foto: Click!
foto: Click!

Autorităţile din Bucureşti anunţă că mijloacele de transport ale STB SA vor circula după un program special de Paşte, iar linia de tramvai 41 va funcţiona în noaptea de Înviere. De asemenea, Metrorex anunţă program special de sărbători.

”În perioada 30.04.2021 - 03.05.2021, toate liniile de transport public ale STB SA vor funcţiona cu parcul de vehicule programat corespunzător unei zile de duminică. Totodată, în noaptea de Înviere, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte şi cele ale liniei expres 783, precum şi de tramvaiele liniilor 1 şi 10, conform programului obişnuit. Suplimentar, STB SA va menţine în circulaţie, pe parcursul întregii nopţi, tramvaiele liniei 41”, a transmis STB, într-un comunicat de presă. 

Graficele de circulaţie pentru fiecare linie de transport sunt publicate pe site-ul STB SA, la secţiunea Trasee. Tramvaiele liniei 41 vor circula la un interval de 35 de minute, iar tramvaiele liniei 1/10 vor funcţiona după programul perioadei de noapte, a decis Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

Program special de Paște și la metrou

 Astfel, în zilele de 30 aprilie, 1, 2 şi 3 mai 2021, trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de week-end şi sărbători legale, pe toate magistralele. În noaptea de Înviere, 01/02.05.2021, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de 20 minute.

Citește și:

Programul metroului de Paște și în Noaptea de Înviere

Campania ”DaruiEști în BucurEști”. Unde donezi jucarii pentru copiii nevoiași

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net