Prostituție la saloane de masaj erotic, din București. Patronul, reținut, după ce o fată venită la interviu a fost agresată sexual

Ultima actualizare:

    Fetele angajate la saloanele erotice anchetate erau puse să întrețină raporturi sexuale cu cliențiiFoto: rtv
Fetele angajate la saloanele erotice anchetate erau puse să întrețină raporturi sexuale cu cliențiiFoto: rtv

Prostituție la saloane de masaj erotic, din București. Patronul a fost reținut, dupa ce o fată venită la interviu a reclamat la Poliție că a fost pipăită în zone intime și că a fost agresată sexual. De aici, oamenii legii au intrat pe fir și au aflat că în spatele afacerii de relaxare se afla de fapt un bordel.

Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, a pus în aplicare, ieri, 15 septembrie, trei mandate de percheziție domiciliară în București și Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de proxenetism.

Mai exact, un bărbat de 47 de ani, care deține saloane de masaj erotic este acuzat că ar le-ar fi pus pe angajate să le ofere plăceri sexuale clienților.

În schimbul promisiunii că vor primi bani mulți, acestea erau puse să se prostitueze.

”Ancheta penală a fost declanșată  la momentul când o persoană a sesizat poliția cu privire la faptul că pe parcursul susținerii unui interviu de angajare, administratorul societății ar fi atins-o în zonele intime. Cercetările desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală au fost extinse, fiind conturate elementele constitutive ale infracțiunii de proxenetism. În urma perchezițiilor domiciliare, efectuate în data de 15 septembrie, au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

Bărbatul a fost dus la audieri și, ulterior, reținut. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism și agresiune sexuală.

image
image
image
image
image
image
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net