Revelion 2020. O-Zone, André, Haddaway, 3rei Sud Est şi Milli Vanilli, show în Piaţa Constituţiei

Ultima actualizare:

    Arsenie Todiraș, Dan Bălan și Radu Sîrbufoto: Guliver / GettyImages
Arsenie Todiraș, Dan Bălan și Radu Sîrbufoto: Guliver / GettyImages

Primăria Capitalei organizează Revelion cu muzica anilor ’90, așa că, în noaptea dintre ani, pe scena din Piața Constituției vor urca Haddaway, O-Zone Milli Vanilli Experience și mulți alții. Evenimentul se numește „Revelion 2020. Disco Night Fever”, a anunţat marţi Primăria Capitalei prin Arcub.

Concertul maraton din noaptea de 31 decembrie va dura peste şase ore, în care vor cânta live artişti internaţionali şi români. Pe scenă vor urca O-Zone, Haddaway, rapperul Turbo B., fost solist al grupului Snap, Milli Vanilli Experience (Face meets Voice), Holograf, Vunk, Horia Brenciu & HB Orchestra, André, 3rei Sud Est, Ovidiu Komornyik & OK Band. Seara se va încheia cu un show de artificii, iar participarea este liberă.

O-Zone, trupa de 10 milioane de euro, s-a reunit și în 2017, tot la București

La Revelionul din Piața Constituției va răsuna și celebra melodie "Dragostea din tei", pe care cei de O-Zone au mai cântat-o la București pe 9 mai 2017, când trupa s-a reunit pentru evenimentul organizat de Ziua Europei.

“Este adevărat, pe 9 mai vom urca pe scenă împreună. Nu ştiu momentan ce o să fie mai departe cu formaţia, dacă o să continuăm să lucrăm toţi trei, nu ştiu! Vom cânta melodiile de la O-ZONE şi, cu siguranţă, nu o să lipsească piesa «Dragostea din tei»”, declara pentru Click!, la vremea aceea, Arsenie Todiraş.

Pe lângă "Dragostea din tei", hit, care i-a ajutat să vândă 12 milioane de albume şi să ocupe locul întâi în 27 de ţări, la Revelionul 2020 vor mai răsuna melodii precum “Numai tu”, “Despre tine”, “De ce plâng chitarele” etc.

Reunirea trupei “O-Zone” la Bucureşti presupune de fiecare dată un efort financiar uriaș căci, în întreaga lor carieră, băieții au fost o fabrică de bani.

Dan Bălan: «Am luat mai mult de 10 milioane de euro din O-Zone»

În 2013, învitat la emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la PRO TV, Dan Bălan a făcut dezvăluiri de culise. Întrebat de moderator dacă a strâns mai mult de 10 milioane de euro, Dan Bălan a fost extrem de sincer: “Am luat mai mult de 10 milioane de euro din O-Zone, normal. Eu, ca producător, ca autor al pieselor, am luat mult mai mult de atât”.

După ce s-au despărţit, cei trei băieţi au continuat să facă muzică, dar în stiluri diferite. “Fac proiecte în continuare, cariera mea se desfăşoară mai mult în Moscova, mai cânt şi la Barcelona, am mai avut şi nişte colaborări cu Smiley”, ne-a spus Arsenie Todiraş, care s-a reinventat sub numele de scenă Arsenium. Cât îl priveşte pe Radu Sîrbu, acesta şi-a deschis, în Bucureşti, împreună cu soţia lui, Ana, casa de producţie Rassada Music, unde compune pentru solişti de calibru. Radu are trei copii, Anastasia Dalia (14 ani), David Nicolas (3 an) şi Eva Maria Victoria (6 ani). Iar Dan Bălan se împarte cu succes între Londra, SUA, Milano şi Moscova, acolo unde se aud cele mai noi piese ale sale.

Cifrele trupei O-Zone

Trupa a fost înfiinţată în 1999“Dragostea din tei” a fost înregistrată de 200 de artişti, în 14 limbiÎn 2004 au obţinut titlul de cea mai de succes trupă din EuropaAu vândut 12 milioane de albume în 27 de ţăriPe 13 ianuarie 2005, au anunţat despărţirea.

Citește și:

Cum arată băieții de la O-Zone la 12 ani de la destrămarea trupei

Secretul, rețeta și motivul relansării Andrè. Câte vizualizări a strâns «Reset la inimă» într-o singură oră

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net