Robert Negoiță s-a vindecat de Covid-19. ”Aș minți să vă spun că totul a fost simplu”

Ultima actualizare:

    Robert Negoiță și-a anunțat demisia din PSD și candidează la alegerile locale din partea Alianței PRO București 2020foto: arhiva personală/Facebook
Robert Negoiță și-a anunțat demisia din PSD și candidează la alegerile locale din partea Alianței PRO București 2020foto: arhiva personală/Facebook

Robert Negoiță, candidat la primăria sectorului 3 din București, a scăpat de Covid-19, după două săptămâni în care, așa cum mărturisește chiar fostul edil, într-o postare pe Facebook, nu a fost totul simplu, iar impactul emoțional și, uneori, fizic a fost important.

Robert Negoiță a anunțat la sfârșitul lunii august că s-a testat pentru noul coronavirus după câteva simptome specifice, o stare generală de slăbiciune și dureri de cap persistente, și că testul a fost pozitiv. Fostul social-democrat revine, două săptămâni mai târziu, cu vești bune despre starea lui de sănătate.

Iată mesajul publicat de Robert Negoiță pe pagina oficială de Facebook.

”Salut, dragi prieteni! Sunt fericit și bucuros să vă anunț că, la două săptămâni de când am fost depistat pozitiv la infectarea cu virusul COVID 19, sunt vindecat și mă simt excelent, gata să mă apuc iar de treabă.

Au fost două săptămâni ciudate în care aș minți să vă spun că totul a fost simplu. Impactul emoțional și, uneori fizic, au fost provocări pe care le-am depășit și cu ajutorul dvs., lucru pentru care vă mulțumesc din suflet. Gândurile voastre bune și mesajele de încurajare mi-au dat energie, au fost un ajutor de neprețuit. Cred că lupta cu această boală poate fi câștigată și de cei aflați în jurul celor care au ghinionul să se infecteze, fie că vorbim de familie sau prieteni. Energiile lor pozitive transmise către pacienți, dublate de efortul absolut remarcabil făcut de medicii noștri ne dau șanse sporite în fața acestei pandemii.

După cum ați putut observa, am preferat ca în aceste două săptămâni să nu interacționez în spațiul public, deși cererile din partea mass media au fost numeroase. A fost alegerea mea prin care am vrut să transmit un mesaj de responsabilitate, în fața unei boli necunoscute, tuturor celor care au încă dubii. Această pandemie trebuie tratată cu seriozitate, nu trebuie sa minimalizăm efectele bolii, nu trebuie să transmitem mesaje oamenilor că, deși suntem infectați, totul este ok. Eu am vrut să transmit, prin tăcerea mea, că în fața unei astfel de provocări legate de sănătate, orice alte probleme devin irelevante. Deci, dragii mei, protejați-vă, aveți grijă de voi și de familiile voastre și fiți convinși că suntem destul de puternici să trecem și peste această provocare.

Îmi pare rău că-i dezamăgesc pe adversarii mei politici care au profitat de acest episod neplăcut și m-au atacat în lipsă, dar de mâine sunt la treabă. Adică la cei 99% muncă pentru Sectorul 3. Pe ei îi las, în schimb, să se ocupe de cei 100% politică ieftină, că... deh e campanie electorală. Le promit totuși că în acel 1% ce îmi rămâne mie pentru politică, îmi voi face timp să le mai explic încă o dată că în administrația locală este vorba despre proiecte, nu de politicianism ieftin.

Nu vreau să închei fără a mulțumi profesioniștilor desăvârșiți de la Spitalul Victor Babeș, pentru grija, umanitatea și efortul colosal pe care îl fac în această pandemie. Ei sunt CEI MAI BUNI!”

Fostul social-democrat candidează pentru un nou mandat la primăria Sectorului 3, unde este considerat favorit, într-o alianţă cu partidul lui Victor Ponta, Pro România. Această alinață i-a adus însă suspendarea din funcția de primar al sectorului 3, decizie contestată de Negoiță.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net