Romprest nu mai vrea să ridice gunoiul din sectorul 1. Clotilde Armand: ”Foarte bine, să facă ceea ce consideră”

Ultima actualizare:

    Sectorul 1 a mai fost sufocat de gunoaie la sfârșitul anului trecut
Sectorul 1 a mai fost sufocat de gunoaie la sfârșitul anului trecut

Revine scandalul gunoaielor în sectorul 1. Romprest a anunțat că nu mai dorește să presteze servicii fără facturi plătite. În replică, primarul Clotilde Armand le transmite reprezentanților companiei de salubrizate să facă ce doresc, că mai există și ale societăți pe lumea asta.

Ședința Consiliului Local de la Primăria Sectorului 1 s-a lăsat cu scandal. Primarul Clotilde Armand i-a acuzat pe consilierii PNL că sunt înțeleși cu Romprest, companie care a anunțat ieri, 3 februarie, că nu va mai ridica gunoiul până când facturile nu vor fi achitate.

”Ședința de Consiliu Local a Sectorului 1  în care trebuia să discutăm despre spitale, școli, reforma Poliției Locale și despre digitalizarea ADP a fost deturnată de consilierii PNL și PSD care au vrut să discutăm despre compania de salubrizare. Asta este urgența lor. Compania respectivă a emis fix în timpul ședinței un comunicat de presă cum că ei nu mai presează servicii. Foarte bine, să facă ceea ce consideră. Mai există și alte firme de salubrizare pe lumea aceasta. Dar domnii și doamnele de la PNL+PSD nu realizează asta. Vor să plătim rapid niște facturi emise nelegal de compania de salubrizare. Normal, e dragoste mare între consilierii PNL și firma respectivă. De ei a fost adusă această firmă și tot ei au semnat cel mai păgubos contract de salubritate din România. Sper să plătească consilierii PNL și PSD facturile ilegale din banii lor. Acesta e doar un detaliu, știu. Detaliu pe banii noștri”, a tunat și fulgerat Clotilde Armand în ședința de consiliu.

Clotilde Armand îi acuză pe cei de la PNL că sunt în cârdășie cu Romprest

Aceasta spune că PNL și PSD s-au coalizat și că USL trăiește la sectorul 1.


    Clotilde Armand se ceartă la cuțite cu colegii săi de la PNL
Clotilde Armand se ceartă la cuțite cu colegii săi de la PNL

”Leadership-ul organizației PNL Sector 1 urmează alte interese. Pentru PNL+PSD nu există mafia din Poliția Locală, nu există problema începerii școlilor, problema spitalelor sau alte urgențe. Există o singură problemă: să plătim niște facturi ilegale către firma de salubrizare adusă de ei în primărie. Prioritatea mea este să facem această comunitate prosperă. Că de asta suntem aici. Mai departe, îi las pe cei din PNL și PSD să facă politică și campanie electorală cât doresc. Noi mergem mai departe cu proiectele și angajamentele noastre. Lupta pentru normalitate este una de anduranță. Și vom lupta. Până la capăt”, a mai spus Clotilde Armand.

Clotilde Armand a amenințat-o pe Ramona Porumb, viceprimarul PNL, că o dă afară din primărie

Iar scandalul a atins cote maxime. Edilul a amenințat-o pe Ramona Porumb, viceprimarul PNL, că o dă afară din clădire cu tot cu consilieri și că-i multă biroul într-o altă clădire. Și asta pentru că nu a fost de acord cu fiecare punct de pe ordinea de zi.

Clotilde Armand vrea să taie finanțarea pentru patru spitale

Pe 3 februarie, primarul Aramand a convocat o ședință extraordinară pentru a dezbate trei proiecte:

  • Reorganizarea Poliției Locale - prin reducerea numărului de funcții de conducere;
  • Transmiterea din administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a terenurilor și clădirilor aferente a 4 spitale în administrarea Primăriei Municipiului București. Ceea e înseamă că primarul dorește să taie finanțarea celor mai impotante spitale din țară: Spitalul de Urgență Floreasca, Spitalul de Arși, Spitalul ”Grigore Alexandrescu” și Spitalul de Oftalmologie.
  • Proiectul privind digitalizarea, organizarea și funcționarea parcărilor publice de reședință potrivit căruia atribuirea unui loc de parcare de reședință se va face exclusiv digital, prin intermediul unui sistem informatic pus la dispoziția cetățenilor de către Administrația Domeniului Public (ADP) Sector 1: https://parcari.adp-sector1.ro/.

Citește și: 

Străzile din sectorul 1 au ajuns depozite de gunoi. Primăria și firma de salubrizare se ceartă pe bani iar deșeurile zac neridicate

Romprest ridică gunoaiele care sufocă Sectorul 1. Primăria lui Clotilde Armand poate fi executată silit pentru datoriile către firmă 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net