EXCLUSIV Scene șocante în Capitală! S-a aruncat în fața unei mașini de ”Școală” ca să facă rost de bani

Ultima actualizare:

    Polițistul examinator a coborât din mașină ca să vadă care este motivul pentr care individul s-a întins pe trecerea de pietoniFoto: Click!
Polițistul examinator a coborât din mașină ca să vadă care este motivul pentr care individul s-a întins pe trecerea de pietoniFoto: Click!

Un elev de la școala de șoferi, care se afla cu polițistul în dreapta, a avut parte de coșmarul vieții lui. În timpul examenului, pe Bd, Theodor Pallady, din Capitală , un individ s-a aruncat în mașinii și s-a întins pe trecerea de pietoni. Martorii spun că autoturismul a fost oprit la timp, înainte să aibă loc o tragedie.

Emoțiile de la examenul pentru obținerea permisului sunt mari. Iar atunci când ai parte și de incidente neprevăzute, simți că cerul se prăbușește peste tine.

Un tânăr de la Școala Autosport, aflat, astăzi, 20 noiembrie, în timpul probei practice, cu polițistul în dreapta, s-a trezit că un individ îi iese în cale.

I-a sărit pur și simplu în fața mașinii și s-a întins pe trecerea de pietoni. Instructorii auto care fac zilnic traseul pe Bd. Theodor Pallay, din sectorul 3, se plâng de faptul că este vorba despre un om al străzii, care recurge mereu la acest gest necugetat pentru a face rost de bani.

Creează confuzie în rândul trecătorilor, care ajung să creadă că a fost lovit, și amenință că sună la 112. Speriați, șoferii scot bani din buzunar ca să-i lase în pace.

De data aceasta, individul a dat de un polițist examinator și a fost nevoit să se ridice de pe jos, fără să facă scandal.

Direcția Regim Permise va verifica imaginile de pe camera montată în mașina ”Școală”

”Nu a fost anunțat nici un accident în zona respectivă”, ne-au confirmat și cei de la Brigada Rutieră. Iar în imagine se vede că Loganul de ”Școală” nu a depășit trecerea de pietoni.

Reprezentanții Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor au spus că vor verifica imaginile surprinse de camera instalată pe mașină.

”Poliția ar trebuie să se sesizeze și să ia măsuri, mai ales că acum a fost și înregistrat. Nu se poate să lași asemenea escroci liberi pe străzi. Poate un șofer se sperie și face un infarct. Nu e posibil așa ceva”, spun oamenii.

Secția 13 Poliție se ocupă de zona unde a avut loc evenimentul rutier.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net