Secvențe îngrozitoare în București: un polițist l-a lovit cu sălbăticie pe un tânăr

Ultima actualizare:

    Omul legii, ca pe ringul de boxFoto: Captură video
Omul legii, ca pe ringul de boxFoto: Captură video

Scene de violență filmate cu telefonul mobil! Un poliţist a fost surprins, marți seară, în timp ce lovea cu brutalitate un tânăr. Episodul s-a consumat pe o stradă din București, după ora 22.00.

În imaginile filmate în Capitală se observă cum poliţistul este foarte agresiv şi îl izbește pe tânăr cu pumnul, de mai multe ori, fără ca acesta să reacţioneze. Poliţistul s-a oprit din ploaia de lovituri abia în momentul în care un coleg în uniformă s-a apropit și a intervenit. Poliţistul surescitat nu s-a calmat și a început să alerge după un alt tânăr, care se afla la distanţă şi privea scenele de mai devreme. La un moment dat, a apărut şi o maşină de poliţie, iar mai mulţi agenți au coborât și l-au imobilizat pe al doilea tânăr. 

Poliţia Capitalei a anunţat că lucrătorul de Ministerul Afacerilor Interne este cercetat pentru comportamentul său. „Cu privire la modul în care a acţionat poliţistul, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”, se arată într-un comunicat.

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net