Şi-a ucis fiica vitregă pentru că nu mai voia să-i fie amantă

Ultima actualizare:

     Tânăra era fericită de  când plecase din casa  părintească la Bucureşti
Tânăra era fericită de când plecase din casa părintească la Bucureşti

Scene înfricoşătoare s-au petrecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un cartier rezidenţial din comuna Roşu, Ilfov. Un bărbat şi-a ucis cu sânge rece fiica vitregă. Fuseseră amanţi, iar tânăra nu-l mai voia. Aşa că individul i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit. Rănit a fost şi iubitul fetei.

Ionel Ionescu, de 37 de ani, e acum în arest. Şi va rămâne aici pentru următoarele 29 de zile, fiind acuzat de omor şi tentativă de omor. Acesta le-a spus anchetatorilor că între el şi fiica sa vitregă a fost, la un moment dat, o poveste de iubire. Tânăra de 25 de ani a părăsit, însă, casa din Făcăeni, Ialomiţa, unde locuia alături de mama sa şi de el şi a plecat la Bucureşti. Aici, s-a angajat şi s-a îndrăgostit de un băiat, care i-a devenit iubit. Turbat de gelozie, Ionescu a devenit agresiv. O teroriza pe fată, o verifica şi îi vorbea urât. O ameninţa în mod constant, iar, în noaptea de sâmbătă spre duminică, chiar şi-a pus ameninţările în practică.

El a venit la blocul fiicei vitrege din Militari Residence şi a început să facă scandal. Fata a sunat la Poliţie la ora 2.21 şi a spus că bărbatul a lovit-o şi a ameninţat-o cu moartea. Un echipaj de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a sosit la sesizare, însă agenţii nu i-au făcut un control corporal bărbatului şi nici nu au aplicat vreo sancţiune contravenţională, părăsind rapid locul. La nici o oră de la plecarea acestora, un alt apel la 112 anunţa că bărbatul şi-a ucis fiica vitregă cu mai multe lovituri de cuţit şi l-a înjunghiat pe prietenul ei.


    Poliţiştii sosiţi la  locul crimei au făcut  măsurătoriCaptura: Romania tv
Poliţiştii sosiţi la locul crimei au făcut măsurătoriCaptura: Romania tv

Ionescu a lovit-o pe fată de mai multe ori cu cuţitul, în spate şi în gât, apoi l-a înjunghiat şi pe iubitul ei, iar pentru a-l împiedica să fugă, i-a tăiat cauciucurile de la maşină, scrie adevarul.ro. Iubitul fetei se află şi acum internat la Secţia Chirurgie toracică a Spitalului Universitar, după ce a fost operat, având un plămân perforat.


    Fata închiriase împreună cu  o prietenă un apartament  în cartierul rezidenţialCaptura: Romania tv
Fata închiriase împreună cu o prietenă un apartament în cartierul rezidenţialCaptura: Romania tv

Pe de altă parte, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov se desfăşoară o anchetă internă  după ce s-a constatat că, înainte de crimă, fata sunase pentru a cere ajutor şi nimeni nu i l-a dat.


    Maşina iubitului are  cauciucurile tăiateCaptura: Romania tv
Maşina iubitului are cauciucurile tăiateCaptura: Romania tv
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net