Șocant! Așa arată traficul din București la ora 8.00 dimineața

Ultima actualizare:

    Traficul la ora 8.00 dimineața este de coșmar. Coada de mașini se întinde pe 2 km, între Unirii și UniversitateFoto: Click!
Traficul la ora 8.00 dimineața este de coșmar. Coada de mașini se întinde pe 2 km, între Unirii și UniversitateFoto: Click!

Traficul din București este un adevărat coșmar. Trebuie să pleci de acasă cu două ore înainte ca să fii sigur că ajungi la timp la serviciu. Este de-a dreptul șocant cum arată traficul din București la ora 8.00 dimineața.

Traficul rutier este dat peste cap în fiecare dimineață. Pe aplicația de mobil Waze sunt raportate blocaje majore aproape la fiecare intersecție.

Reporterii Click! au surprins o imagine de-a dreptul șocantă cu traficul din centrul Capitalei. De la Piața Unirii spre Piața Universității circulația mașinilor a fost bară la bară, la ora 8.00. Vorbim despre o distanță de aproximativ doi kilometri.

Și după-amiaza, începând cu ora 17.00, traficul de coșmar revine pe străzile orașului.

În traficul bucureștean sunt peste 1,3 milioane de mașini

Aici sunt înmatriculate aproximativ 1,3 milioane de maşini și alte peste 500.000 tranzitează zilnic.

Potrivit celui mai recent studiu în materie, Bucureştiul este capitala europeană cu cel mai aglomerat trafic, în special la orele de vârf, dimineaţa şi seara, depăşind oraşe precum Moscova, Londra sau Paris.

Totodată, ocupă locul al treilea într-un clasament al orașelor lumii cu trafic de coșmar la orele de vârf.  Iar autoritățile nu fac nimic ca să resolve situația.

Deocamdată, şoferilor li se recomandă să nu intre în intersecţii supraaglomerate şi să evite, pe cât posibil, utilizarea automobilului propriu în zilele şi orele de vârf.

Vinerea, la ora 17.45, șoferii devin agresivi în traficul din București

Specialiştii spun că maximul de agresivitate la volan este atins vinerea, în jurul orei 17.45, dat fiind faptul că se apropie sfârşitul de săptămână. Un raport al Uniunii Europene arată că ţara noastră ocupă locul doi în blocul european în ceea ce priveşte numărul de morţi din accidente rutiere.

Topul oraşelor europene cu cel mai aglomerat trafic

- Bucureşti;

-Moscova;

-Sankt Petersburg;

-Londra;

-Marseille;

-Roma;

-Paris;

-Bruxelles;

-Manchester;

-Atena.

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net