Specialiștii spun că ucigașa de la metrou a fost conștientă și a planificat crima

Ultima actualizare:

    Psihiatrii spun că Magdalena a fost conștientă de ceea ce face și a planificat în detaliu crima
Psihiatrii spun că Magdalena a fost conștientă de ceea ce face și a planificat în detaliu crima

După ce au analizat imaginile surprinse de camerele de surpaveghere, experții psihiatrii sunt de părere că Magdalena Șerban a fost perfect conștientă de fapta ei și a planificat în detaliu crima. Ea a calculat cât se poate de exact momentul când să-și ia vânt pentru a o îmbrânci pe tânără pe șină, chiar când trenul se apropia.

Magdalena Șerban a știut exact când să acționeze pentru ca victima să nu aibă nicio șansă de scăpare. Nu a fost un impuls de moment și a știut că urmează să facă o crimă, pe care a calculat-o în detaliu. La audieri, suspecta s-a recunoscut în imagini, dar nu și-a recunoscut fapta, informează Digi24. Medicii vor stabili acum dacă Magdalena a avut sau nu discernământ atunci când a comis crima.

Ea a știut cum să-și camufleze pe moment tentativa de omor din stația Costin Georgian, atunci când a văzut că n-a reușit să o ucidă pe tânăra de 22 de ani care a opus rezistență. Când persoanele din jur au luat-o la întrebări de ce a încercat să o împingă pe fată pe șină, Magdalena repeta obsesiv că i-a furt banii. După ce a sosit metroul, s-a făcut nevăzută prin mulțime.

„Din punct de vedere medical, această acțiune a fost dusă la capăt cu conștiență, fără conștiință și cu înțelegere cât se poate de clară a urmărilor. Invocarea bolii psihice spune că în fața unui anchetator, persoana va mima dezorganizarea psihică”, a declarat Gabriel Diaconu, medic psihiatru, conform sursei citate.

 Agresoarea a știut și a calculat cu precizie momentul când ar fi trebuit să-și împingă victima pentru a fi lovită de tren: „A existat un timp, o întârziere în momentul în care a țintit victima și a împins victima, apoi, în momentul în care victima a căutat să se replieze, apare un al doilea gest prin care persoana este evident că știe ce face. Nu se sperie, nu caută în momentul respectiv vreun gest prin care să salveze persoana, după ce ar fi avut, să zicem, un impuls de moment”, afirmă medicul Gabriel Diaconu.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net