Spectacol folcloric în Parcul Obor, de Ziua Naţională

Ultima actualizare:

Primăria sectorului 2 organizează pe 1 decembrie, în Parcul Obor, un spectacol folcloric de Ziua Naţională. Pe scenă vor urca interpreţi de marcă, precum Irina Login, Fuego, Matilda Pascal Cojocărița, Margareta Clipa, Valentin Sanfira, Florin Vasilică și grupul „Teleormanul”.

Acestora li se alătură ansamblul de dansuri populare „Rapsodia Carpaților”, iar prezentatori vor fi Lavinia Neagu și Georgel Nucă. Show-ul începe la ora 17.00, iar intrarea este liberă. 

Navi cântă cu trupa ei în Bucureşti

Miercuri, 4 decembrie, de la ora 21.00, sunteţi aşteptaţi în The Pub din Bucureşti la un concert live cu muzică bună, marca Navi. Împreună cu band-ul ei, artista îşi va cânta piesele de pe ultimul album, „Unicorn”, dar şi melodiile care au consacrat-o.  Navi îşi compune singură muzica de la 12 ani, a colaborat cu artişti precum Aurelian Temişan, Julie Mayaya sau Hotel FM, iar 2014 este anul care marchează începutul carierei ei solo, prin controversatul clip „Picture Perfect”. Preţul biletelor la concertul din Bucureşti este 20 de lei. 

«Patrula căţeluşilor» ajunge în România

Spectacolul „Patrula Cățelușilor Live” ajunge în România în cel mai nou turneu, care aduce pe scenă cățelușii favoriți ai copiilor, într-o aventură muzicală plină de întâmplări haioase. Spectacolele au loc la Sfântu Gheorghe (7 decembrie) și la Miercurea Ciuc (8 decembrie). Turneul se va încheia cu două reprezentații la Sala Polivalentă din București, pe 11 și 12 decembrie. Personajele din „Patrula Cățelușilor” vor fi aduse la viață prin simpaticele marionete Bunraku și actori ce oferă reprezentații live pe o scenă complet echipată. Scenariul conține lecții despre responsabilitate socială, aptitudini de relaționare și rezolvare a problemelor.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net