Sunt 68 de noi locuri de parcare, în sectorul 6. Cum le iei din fața calculatorului!

Ultima actualizare:

    FOTO: arhivă Click!
FOTO: arhivă Click!

E bătaie mare pe locurile de parcare de reședință! Mulți șoferi duc zilnic ”lupte” pentru a găsi un spațiu unde să le încapă mașina. Cei de la Primăria Sectorului 6 au reușit să mai pună la dispozița locuitorilor încă 68 de noi locuri de parcare, pe care le poți obține din fața calculatorului.

Noile locuri de parcare au fost încărcate electronic pe platforma on-line a ADPDU Sector 6 și sunt utile pentru bucureştenii care locuiesc în Cartierele Militari şi Drumul Taberei. Sunt 68 de locuri în trei parcări nou amenajate. Acestea se află:

  • pe str. Cheile Orzei, la intersecţie cu Strada Fabricii, în spatele parcului reabilitat Tudor Vladimirescu. Are o capacitate de 45 de locuri;
  • pe str. Preciziei, în apropierea West Gate. Are o capacitate de 12 locuri;
  • pe Aleea Parva, în apropierea Şcolii Generale nr. 57. Are o capacitate de 11 locuri.

„Cu aceste noi parcaje de reşedinţă continuăm programul de fluidizare a traficului auto în zona Militari, după ce au fost implementate cu succes şi sensurile unice pe străzile secundare. Parcările erau necesare pentru a răspunde solicitărilor venite din partea locuitorilor din zonă, dar şi pentru a elibera trotuarele de maşini”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Locurile de parcare se dau online, prin aplicație

Locurile de parcare nou create vor fi atribuite on-line, prin intermediul aplicaţiei electronice parcari.adps6.ro. Acestea vor fi disponibile pe site zece zile, timp în care vor fi înregistrate solicitările.

Se vor acorda pe principiul primul venit, primul servit.

Sistemul electronic de atribuire a locurilor de parcare este disponibil din 15 aprilie, iar ca să poți accesa pentru un loc de parcare trebuie să introduci  adresa de domiciliu.

În mod automat, aplicaţia va deschide automat harta locurilor de parcare disponibile pe o rază de 30 de metri de jur-împrejurul imobilului în care locuieşti.

Primul pas este să introduci adresa în aplicația parcari.adps6.ro
Primul pas este să introduci adresa în aplicația parcari.adps6.ro

După completarea câmpurilor electronice cu datele cerute despre numărul de înmatriculare al autoturismului, marca auto, e-mail şi numărul de telefon, aplicaţia generează solicitarea electronică.

În câteva zile, vei fi anunțat că poți obține contractul de închiriere a locului de parcare. Pentru adresa de domiciliu se alocă doar un singur loc de parcare.

La nivelul Sectorului 6, sunt disponibile aproximativ 41.000 de locuri de parcare de reședință. Pentru detalii suplimentare, te poți adresa Serviciului Parcaje din cadrul ADPDU Sector 6 la sediul din Aleea Bistra nr. 1 sau la telefon 021.440.20.64, precum şi electronic, la contact@adps6.ro.

Programul de lucru cu publicul este luni, marţi, joi şi vineri, între orele 8.30-13.00, iar miercuri, între orele 13.00-18.30.

Aplicația își arată harta locurilor de parcare din zona unde locuiești
Aplicația își arată harta locurilor de parcare din zona unde locuiești
image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net