Târgul de Paște 2019. Începe pe 20 aprilie, în Parcul Herăstrău

Ultima actualizare:

    La Târgul de Paște din Capitală, de anul trecut, au fost aduse ouă uriașe
La Târgul de Paște din Capitală, de anul trecut, au fost aduse ouă uriașe

Primăria Capitalei va organiza și anul acesta Târgul de Paște. Acesta se va deschide pe 20 aprilie, în Parcul Herăstrău, acolo unde vor fi amplasate 70 de căsuțe.

Târgul de Paște 2019 își deschide porțile pe 20 aprilie și se va termina pe 29 aprilie, în a doua zi de Paște. Targul dedicat Sărbătorilor Pascale din Capitală – „Tradiții și Flori de Sărbători”- va fi organizat în Parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle (Parcul Herăstru).

”Evenimentul se adresează bucureștenilor care petrec Sărbătorile Pascale în Capitală, dar și turiștilor, și își propune să valorifice arta populară și tradițiile autentice, adunând producători și meșteșugari din toate colțurile țării, care folosesc cu mândrie tehnicile de lucru și rețetele românești moștenite din familie”, au anunțat reprezentanții Primăriei Capitalei.

Sute de oproduse tradiționale se vor vinde la Târgul de Paște 2019

Târgul va fi deschis între orele 10.00-21.00, iar vizitatorii vor putea descoperi, la cele peste 70 de căsuțe amplasate obiecte meșteșugărești și produse culinare, dar și o zonă gastronomică amenajată, cu gustări calde și specialități de sezon.

În cadrul târgului, se vor găsi sute de produse tradiționale, precum: ouă încondeiate și decorate tradițional, ii, icoane pictate, obiecte din piele, ceramică, sticlă și lemn, accesorii și decoratiuni pentru masa de Paște, cozonaci, prăjituri de casă, pască etc.

Înveți să încondeiezi ouă la Târgul de Paște 2019

De asemenea, maeșterii populari vor dezvălui în spațiul expozițional, secretele tehnicilor folosite, publicul având ocazia să participe la demonstrații de prelucrare a sticlei, prelucrare a pielii, de încondeiere, decorare și gravare a ouălor, de realizare a unor obiecte și decorațiuni din panușa sau de prelucrare a lemnului, pentru obținerea diverselor obiecte din gospodarie.

Târgul de Paște este un eveniment cu intrare liberă.

Citește aici cum alegi cele mai bune ouă pentru Paște!

image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net